UFC 討論區(33)- The return

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=3M1lwTn0Zxs
2:00 Usman有種說不出既尷尬
不過到stare down時候睇得出佢堅嬲 好似想KO何希咁KO Leon
Ccc 36 vs 250 entering prime
55波黎
原來sterling33
自膠

Colby backup

Omg 冇消息咁耐 一黎直接backup

有生之年想睇colby拎一次真帶 今年35了
俾佢直接打leon好過啦
usman都稱霸左咁耐 下次先打啦屌
佢下一場應該打shavkat or belal啦
贏咗先打帶

btw佢nature weight最接近170 easy cut for him
反而睇好250
最近兩場個態好屈機
下 但點解仲要backup? 兩個都make weight
呢兩個都穩陣唔會有乜意外掛 睇黎colby 真係好有鬥志 萬一都cut落去博下
以防賽前是但有條友腸胃炎、感冒發燒etc打唔到而取消冠軍賽
每場冠軍賽基本上都有backup
islam vs charles alex backup
jbj vs gane 俄佬backup
hill vs teixeira anthony smith backup 不過超重
Jared Cannonier, kenny florian好似有不過唔sure
有生之年最有機可能是今次好彩打leon真係可以摸下腰帶
無啦
之後似排位守門員
比我係Leon(如果and still)下場點都揀何希, 易食又好搵
咁要睇下何希過唔過到Burns先 過唔到點打title fight
何希難啲贏,應該輸多兩三場就差唔多退休
何希唯一機會就係KO Burns, 都唔係話冇機會,不過好難囉
Burns又可以好似Charles咁躺平回血 何希一定唔會落地同佢搏

何希比burns姦完都照點名揀佢啦
又有backstage事件做storyline, PPV又好搵
Masvidal 而家都回塘啦 佢巔峰已經過 心態都冇心爭champ啦
170成班都30中
唔好玩啦,佢有咩資格爭冠
聽日次中幾點開波
覺得Colby較好嘅選擇係打Belal
風格上易打啲
如果finish Belal
應該夠說服力打帶

白狗話Khamzat下場打 mw top 3 (似Cannonier)
應該唔會安排打下一場ww 冠軍戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞