UFC 討論區(33)- The return

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Drake今次證明自己清白
佢燈力唔夠糕極強
糕極今次p埋條belt
不講武德
想問下目前有邊位選手試過特登降兩級打冠軍賽
重量級冠軍已經差不多等於最強人類 點解要落返去
唔知意思
我想問下 點解Jake Gyllenhaal會走去打UFC
我都係無啦啦見佢打都呆一呆
有無巴打知道發生咩事
佢地拍電影拎實景
一有人想搞工會, 立即比白狗踢走啦
真心希望個class action lawsuit有料到
https://www.ufcclassaction.com/
(白狗就賤到新contract加埋條款唔比人加入class action)
in a perfect world, fans係可以睇蕃實打完Wilder/Fury再戰Jones
打唔成就係因為白狗條撚屌要惡晒食住拳手
明明輸家係大家觀眾, 點解會有人笑蕃實
第一個雙冠王未出現嗰時你夠可以話目前有邊位選手試過升/降一級打贏到冠軍賽
無人會咁樣做是因為太ON9師兄是咪諗多左
原來三冠會比雙冠on9, 咁我無野好講
講真佢輸既唔係摔跤
係立技 太有自信
但其實Islam既立技真係唔差
甚至比khabib 好
Charles 佢比人一拳打到wing wing地先比人submit
俗語都話黑帶比人打一拳變啡 打多拳變紫
Mma同bjj真係好大分別 鱷魚世界級柔術水平都可以輸submit
如果jones而家係輕重既身型要佢減落去打我覺得有得諗既,不過佢而加重量級既身型,要佢短期內減兩級就真係難啦
年紀大 減重既效率減慢
而且仲要時間適應身型上既改變
減兩個量級,打法同節奏都要執過
成件事搞得黎都唔知要幾年
馬哈立技一定比小鷹好
拉哥同大帝都睇小左佢立技水平
原來子彈輸左
鎖到2截色
癲 女子而家都幾好睇
有張偉麗之後 更加過癮
雖然大家未必認同
但覺得Islam立技整體上有一流水平
唔會比三大重炮手差
每分鐘受嘅有效打擊係所有量級最少
有效打擊嘅命中率同基廚係輕量級並列第一
後手反擊拳快而重
有takedown threat下拳腿發揮仲會更好
只係佢地面太大威脅
立技先被人低估
triple c同Mighty mouse其實分析得好岩
islam壓人就好勁,但一比人pressure就唔識反應
仲有佢td拎唔到position 唔transit到下一個position

好似好怪但又好似好合理
原來Manny同佢老婆嚟咗香港
想知點解咁多負評
係唔同意女子幾好睇
定係有張偉麗之後更加過癮?

Btw, 覺得今年女子草量同蠅量比以往吸引
前者有女小鷹Tatiana Suarez回歸
後者有Grasso Blanchfield 崛起
毒骨咁就P4P第一

搞到好似 大帝打馬哈無乜睇頭 2vs3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞