UFC 討論區(33)- The return

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
我反而覺得Edwards連Usman take down都守到,Islam本身輕佢一個磅唔覺得會take down到佢
俄佬style 唔一樣
Islam係AKA出身
平時sparring同DC練開
連DC都未驚佢點會驚Leon
加上桑搏同一般wrestling唔同
我唔認為Leon會防到
下個月到黑龍…非洲三兄弟..
打多兩個top5先講啦
Leon striking勁咁多,無得比wor
可能Islam覺得好難得遇到個地面差(同佢自己比)嘅welterweight champ
想拿拿聲搞掂埋先
守撚到Usman好難話佢地面差
俄佬風格同你玩壓迫
當年stand up同striking強如基廚一樣比Khabib迫到一round就已經上氣唔接下氣
Leon striking的確勁
但係問題係如果鷹派不停壓迫嘅情況下
Leon可以出到幾多下腳
俄佬Style係剋死striker
贏leon可以話唔難
因為佢隻style個rtythm同你一般striker隻rtythm 係完全唔同
適應唔到的
Leon招多段踢已經勁過哂LW班人啦,無得比
基廚太驚落地走住打 自己嚇自己 加上gas tank廢
leon起碼bjj同wrestling 唔算差 170前5 個個都係基佬
islam 應該就td到leon 不過壓唔壓得住係問題

last shot
Finally
食粥食飯睇今次
唔睇好
Colby都有跌
守唔到Leon啲striking
🚨| Dana White announces that the UFC are working on Belal Muhammad vs. Shavkat Rakhmonov next.
Islam 178cm reach 70”
Leon 188cm reach 74”
唔覺得Islam有咩壓倒性優勢
Usman打邊個呢
usman個心都好似唔係到了
開口埋口spend time with daughters
colby 細usman成個碼 td 到edwards 都未必壓得住
合理啦,破唔到Silva個連勝已經無野再好爭,收山啦
我覺得Colby應該要同belal或者狼王打一場,勝方先可以打冠軍
咩意思
分分鐘連darish都打唔贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞