京。阪。神討論區 (7)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
佢而家玩
scan code海關申報
scan code入境審查
仲有啲咩保險剩嗰啲
唔似會行返以前填實體表條路
4月仲多咗scan code免稅
你慢慢排
我手填表另一條隊無人排
唔係渣車去乜鬼琵琶湖
博條女黑面咩
想氹女開心就DAY 1應該留大阪, 夜晚玩心斎橋,梅田, 順便比條女打卡
DAY 2去京都嵐山, 宇治或奈良撚鹿
DAY 3比條女穿和服去清水寺八阪鴨川比條女HIGH下
DAY 4去USJ樂園比條女再爽多次
DAY 5去任食蟹, 生蠔之類慶祝生日比條女再高潮
DAY 6去神戶住, 去北野坂打卡, 去CHILL下餅店咖啡店, 順便買衫, 神戶最多女人野
DAY 7去睇波支持神船, 去垂水三井OUTLET(同RINKU差不多), 順路睇埋明石大橋, 海岸線附近大把海灘公園, 拖手仔行海灘, 跟住夜晚到你地開波
DAY 8直接由神戶三宮坐機場巴士返關西機場, 唔洗搬行李,條女一定讚你
黎緊去5 day

day 1 直接去京都 去到酒店應該都7點 落去食下野同行下花祗園
day 2 去二年坡個d 清水寺 伏見稻荷 有時間既去埋京都御苑
day 3 嵐山 度月橋 夜晚去大阪 去心齋橋兜下/梅田觀景台
day 4 暫時想去海洋館 之後冇咩地方特別想去 可能去大阪城兜下 唔會上天守閣
day 5 求其食下野買下手信 下晝機走
咁多位師兄
依家大阪關西落機過關攞行李大概要幾耐
大半個鐘
仲比臘腸狗周到
雄琴溫泉比較舊,有馬會好d
其實 vjw 不嬲都唔係 for 疫情用,只係 for 簡化入境手續。
day 2 嗰日你都係睇睇 google map 睇下呢三個地方之間車程要幾耐先再黎鳩噏啦。
我話「或」呀

死傻鳩中文都唔識學人串柒柒
嵐山 宇治 「或」 奈良

再者,上午lunch行完嵐山,下午坐JR再去平等院最多咪個半鐘

有幾遠,你究竟有無去過京都

佢要同條女去
帶條女去平等院
跟住拎個10円比條女睇
條女跟住實講: "咦係WO! 一模一樣嘅! BB你好叻呀"
順手飲綠茶再去韓國橋打卡
條女實覺得佢有誠意有做功課
拎一疊10000円啦

搭單問句,京都有咩好餐廳推介?
黎緊6月去大阪慶祝6日5晚book左全部住心齋橋
暫定
第一日下午落機去酒店擺低野去食蟹再係附近行下算

第二日去奈良撚下鹿加去個新商場

第三日去嵐山

第四日去有馬浸溫泉

第五日朝早去食鰻魚飯再去空庭溫泉玩下再去海遊館

第六日去臨空行個圈再去機場

咁樣算唔算好趕,同埋大概呢d地去方有無咩位推薦下
行程唔覺好趕,除左唔知你第2日講果個新商場係係邊度
會唔會感動到即場就地幫佢含撚?
啱啱講咗停到5月底
條女:BB,抹茶同綠茶兩樣野黎架,咩撚野feel都無晒啦,你識唔識架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞