【I/A】App台新Game討論及吹水區(33) - 新一1001唔開POST

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
都係日本人?只不過係中國分公司既呀頭姐
又麻枝准又有聯動都吸引到人繼續育成,
太多太經典既
頭兩日就上咗去啦
感電 真T0
之後一場要排5-10分鐘直接棄
《黑色五葉草 M 魔法帝之道》試玩心得 透過忠實還原的角色建模與戰鬥場面體驗動畫世界
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=246191
淨係講畫面係贏咗
出左幾隻dice越出越少人玩
怪物彈珠 棒A
已del,後期唔課金玩唔落去
唔鍾意回合制
咁唔玩了
單機睇廣告課金遊戲
隻驚幾好玩喎
我玩到60
我覺得可以課免廣告~除外可以唔課
0課既話我一開始都係,用既時間比較多,但冇乜野
佢中傳奇機率唔算低
但真係單機同慢慢磨
不過比大部份驚應該唔算重課
目前活動太少,又冇協力,磨落去冇乜意思(0課)
miss 左個活動就無玩了
又冇game玩
魔靈召喚9號出
聽講又係死刷難刷game
預備定幾個肝
魔靈召喚9號出
聽講又係死刷爛刷game
預備定幾個肝
湯巴好似玩過
無課玩唔玩得過先
玩得過
隻Game啲3 4星易升又好用
光暗5星太難抽
想玩嘅可以睇下依度
如果一日無24小時一律建議無課hea玩
但平心而論 隻Game送卷 月塔獎勵係好佛
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=72056&snA=42&tnum=4
冇野玩想玩但咁肝
btw呢隻喺韓國好似都唔算好hit?
講多少少 隻Game太多系統要靠時間累積
每日活動又限時限刻
野王你打少一日還好 但一個禮拜 一個月 差距就會出嚟
仲有有個活動係我嗰陣最憎打又唔打唔得嘅多人R礦
每日三次 每場10分鐘
就算你日任解得快
每日起碼要你保底用1-2粒鐘
開頭推主線 之後要野外R料 採礦 採草 採食物
刷副本 刷素材 刷符文 升符文隨機跳 升裝 升裝石 升裝符文
整裝 生活技能升LV嘅裝要刷副本 仲要有機會刷極都唔撚出
啲主線任 每日任 周回任
仲有個一次性獎勵任
要跟住順序去解
例如A>B>C>D咁去解
但如果你係解A嗰時 同時解埋B 到你解到去B 佢唔會因為你打緊A嗰陣解過B而唔使做 而係要接緊B嗰陣 你再做多次 先會解到B
而佢啲順序係好撚反社會 嗰陣成撚日畀佢陰到臭
加上隻Game有戰力系統
開荒打3人副本唔夠戰力 街場預畀人踢到懷疑人生
講返隻Game都有少少PTSD 所以非常建議各位感受一下
有被虐傾向先會想長玩依隻Game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞