【I/A】App台新Game討論及吹水區(33) - 新一1001唔開POST

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實無問題
你有你hea玩
但hea玩時就唔好唔抵得人地
如果當單機咁玩 其實你一日on一陣騎下馬 睇下風景 餵下寵咁 好休閒都得
咁玩應該體驗得隻驚50%
感覺打boss,pvp 全部冇得參與
見你話俾你踢
分分鐘連副本都冇得玩
退了
未入就退
佢啲活動料有冇得課返嚟
無課就課肝,重課就課卡
魔靈應該肝到癲
Pass
限時活動慘過返工
我都pass
冇上黎一排

全力霍格華茲之後接力臥龍

冇玩手機驚精神都好左
睇曬湯巴介紹,真係feel到未開始已經結束
啲模擬對戰點買次數?
錯po
dl 都費事

Xbox Game Pass太撚抵屌
無乜時間玩手機Game
入左 退埋
R.I.P
《反叛的魯路修》系列角色設計師木村貴宏因澱粉樣變症過世
擔任《Code Geass 反叛的魯路修》系列角色設計的日本知名動畫師木村貴宏,今(9)日《Code Geass 反叛的魯路修》官方發表其因病過世的消息。

木村貴宏為日本知名動畫師、插畫家、角色設計師。過去曾擔任《勇者王》、《槍與劍》、《神魂合體》、《Code Geass 反叛的魯路修》、《進化戰記》等多部作品的角色設計,並且參與過無數作品的原畫、做畫監督等工作,在動畫業界為十分資深的動畫師。

不過今日經《Code Geass 反叛的魯路修》官方公告指出,木村貴宏由於澱粉樣變(Amyloidosis,類澱粉沉積症)的關係在 3 月 5 日過世的消息。

https://twitter.com/GEASSPROJECT/status/1633739657442914304?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1633739657442914304%7Ctwgr%5E9aad458e0f8b791f6358bb455af998888bdd2c74%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fgnn.gamer.com.tw%2Fdetail.php%3Fsn%3D246384
肝都唔係問題
問題係唔好玩
同十幾年前d web game一樣
完全唔吸引,咪又係lock怪自動打
沒有期待就沒有失望
我只係想玩隻正正常常既game
2023仲想有隻正常驚
係咪太大諗頭
除咗神作同垃圾無其他
貧友,有咩驚玩?帶埋我
那有驚
仲會唔會有數碼暴龍game
第一隻出果個其實幾好玩
PS1嗰隻最正
周圍瀨屎 再進化大便獸
用an機既不如裝過模擬器玩算
反正都無驚玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞