【I/A】App台新Game討論及吹水區(33) - 新一1001唔開POST

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
騰訊爸爸贏到開晒巷
騰訊宣布《失落的方舟》將於 4 月 12 日在中國展開先鋒體驗測試
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=247448
中國遊戲廠商騰訊昨日晚間舉辦 Wegame 遊戲之夜活動,正式宣布由 Smilegate 研發的《失落的方舟(陸版名:命運方舟)》將於 4 月 12 日在中國展開先鋒體驗。
騰訊早在 2015 年就與 Smilegate 簽下當時正處於開發階段的《失落的方舟》發行合約,但遲遲未能在中國上市,目前《失落的方舟》已經分別在俄羅斯、日本、歐美等地推出。直到去年 12 月《失落的方舟》確定在中國終於取得版號,騰訊如今開始大動作宣傳。

騰訊表示,《失落的方舟》講述了玩家在大陸尋找方舟碎片,擊敗混沌勢力的故事。玩家可以培養具有自己獨特個性的角色,並操作角色來挑戰各種任務和敵人。

另外,《失落的方舟:LOST ARK》原本宣布將於今年 1 月 12 日在台上市,但因故臨時喊卡,代理商樂意傳播表示,遊戲將延後在台上市,具體發行時程未定。
呢D叫懷舊你識條鐵
咁你玩未
神秘遺物Mystery Record
聽日開ser
啲機率西到離哂大嫂… 頭2日有2隻金好爽 第3/4日開始無金… 去到第五日刪了
開頭畀你中一兩隻金
之後就唔中引你用gem抽
仲有出New通常都唔會中
呢樣野我講咗幾次
實測30輪金金X都係只會中X
好辛苦
碌過ig story隻隻都支那驚
好辛苦
渣ga
遲早bilibili騰訊都會買起晒啲廠
到時唔駛再查係咪支那驚,慳功夫
都唔使遲早啦
早日擁抱大灣區
依家開app store無論日本定香港都係
新崩壞同埋原神

diu咩,唔想玩啊
係咪要迫人裝一次再撳隱藏
超越咗支那驚既支那驚
碌依度都係
碌邊度都係
湯巴玩我就玩
依度有幾條友專po支那驚叫人玩
打沉哂上面班巴打既心
又可以收皮了
刷住鳩隆隆兵團等驚
好辛苦
開做game啦
LINE Games 宣布,英雄收集型 RPG 遊戲《魅影再臨 Exos Heroes 》(iOS / Android / PC)即將在 2023 年 5 月 11 日(四)結束營運。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞