Model 3 / Y 集中討論區 (8)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
有泥就難洗
質地完全唔同,Jowua果隻係唔吸水+立體
雖然淘寶都有依種立體地氈,但係驚無咁精準卡到啲踏版
想問下咁多位ching
如果我今日開始俾訂(2000)
去到完成哂所有簽文件手續(eg 買1換1quota等等)
要幾耐左右?(姐係無野搞 齋等車到既stage)
有無師兄上落駕駛位嘅時候,要成日壓落個櫈邊度?我舊車張櫈都係咁,結果好快就壓到變型🥲
車係買嚟用,唔係買來收藏,呢部車都唔算係咩收藏吧?
我明師兄你想攻擊我,但sorry,我成條問題係講緊張櫈變型嘅問題,邊隻字話想收藏,變型嘅後果就係坐得我唔舒服,想問下大家有無同感咁解。

可能你係攻擊上面要俾多啲心機,好尷尬
無人想攻擊你
上落壓一下唔會變形到令你唔舒服,睇下自己坐姿好過
右髀會會坐太邊

不過Tesla啲海棉軟,加個座套有保護作用,幾mm厚度有分別
最後兩句咪答到問題囉

再提多次,我無話上落壓一下就直接變型,我係講上落嘅過程,我諗就唔關坐姿事
有冇用easy in out?
有,用咗都好啲
但因為後面有小朋友,所以都係後少少,不過都好過無
純粹都想睇下各位師兄有無類似同感
壓到有皺紋
因為我中間要去兩星期旅行唔係HK
所以想預下時間先落訂
放未開封原廠type2線一條
想問收車個陣有冇人講下架車操作,後波/較one pedal 等等
Thankyou
DT準啲掛
sales同我講3月底,但DT話最快Q2
收哂2000+30000,但未有下一步
我都想買 3dmat同jowua
其實同淘寶有咩分別
佢2000都未俾,邊有DT會聯絡到
現場有啲職員係度,問就ok
想問吓各位師兄有無另外裝車cam?

如果無嘅話你哋點樣先可以喺手機睇返dashcam 嘅片?
Thanks
我都好似你咁,所以架車落地3個月已經俾石仔打花晒
既然花晒就整到冇意思…裸跑算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞