Model 3 / Y 集中討論區 (8)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
其他公司大約幾錢?
我check左0ncb liberty 約11500-12500
我都想問吓有冇人整咗電動頭冚?會全車破保定係部分?如果要返廠還完麻唔麻煩?
0唔係直接滑行模式就OK?
想問呢大家之前安裝Tesla送果個充電機,會唔會聽過話電壓房唔夠大裝唔到,見其他車位安曬,我自己又想安,想問大家之前有冇遇過呢啲情況
滑行好似放電門個陣一樣會有減速regen既,較到0先會真係同油車一樣,因為屋企人揸慣油車,佢地想要個種感覺之後先慢慢較大個regen比佢地
其他唔駛諗 你0ncb 仲要買全保 出面至少加你幾千
你係60ncb 買三保先會考慮其他保險公司
btw 再講你0ncb 11500-12500 買全保已經好平

我個時渣油車0ncb 買三保都5000蚊
依家30ncb,5年牌
買全保都係利寶 三保可以問下出面
btw 個Sales 同我講有loot box 既referral code既話可以交埋比佢儲積分換野 有無人訂左未拎車/準備落訂 可以一齊share
我個Sales就叫我唔好裝,好易整唔緊就變多個定風翼🤦🏻‍♂️
我20號係九龍灣現場俾細訂。
今日都未收到whatsapp叫俾大訂。
P.S.個sales同我講,28號有船會到香港。
我個sales 同我講三日內比大訂包條充電線送
btw 佢封email你有無check過junk mailbox
我個封比google當係junk
如果你唔比大訂 DT唔會批你入system架好似係
sales同我講封email唔使理,等DT whatsapp我...
你問下個sales 係咪三日內包充電線先
係,但佢俾訂當日話係DT whatsapp我果日起計
我18號落訂; 20號DT whatsapp我
而家仲有包充電線咩?我個Sales無話有
三日內落大訂有 我sales話
我個sales無咁講… 雖然DT whatsapp我就即日俾錢
佢唔係話個wall box加50米?
唔係個舊野 係叉電線 用黎比你出去叉tesla個條線
係咪特選客戶先有
我都唔係啲咩特選客戶 你可以問一問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞