Model 3 / Y 集中討論區 (8)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
有,因為頭先DT已經搵左我,5月頭船期,6月頭/中交車
個extension係用website source code搵,所以應該準過website

天光二號你試下看source code見唔見到
Source code係講用API睇? 我API睇都冇
巴打你係三月尾落2000訂既?
Source code 就咁browser right click

我4月1號落訂
Login左之後都睇source都唔見有關於vin既資料
我遲你4日
終於收到DT call 都係話5月尾6月頭
巴打你幾號落2000訂既
其實真係睇究竟運輸署班蛋散手腳快定慢,但係以佢哋平時做嘢嘅速度,真係唔方快
大陸開始開放超充同目的地充電器俾其他品牌電車用 睇嚟香港都不遠了
點解要咁做? 會削弱品牌競爭力
收到email講話要準備文件,但係都仲係未有VIN同埋都係冇DT WhatsApp 搵我
保險邊間好?
啱啱收到sms, 終於到我
個email subject係寫咩?
Prepare your Tesla delivery

Email 話我會有個VIN係個account到見到,但係就仲未有
咁可能未upload? 但係應該DT都會搵你
呢封email subject係啱既?
睇下聽日會唔會搵我啦
DT同日whatsapp埋個VIN俾我喎
係啱既,不過其實個網頁都冇直接寫過VIN出嚟,唔係用嘢睇都睇唔到
x2
唔知係咪封email 7點半先send,個DT收左工所以先冇搵我
最緊要係有進展既唔該哂巴打
係,最緊要係有得收車

希望運吉處到時可以快手啲
岩岩今日TD 通知我拎到VIN
TD就要聽日比一換一資料
想問下係咪上網搵求其一間都得?
同埋依家係咪Tesla 簡化左程序
劏車車主黎一次簽埋授權書
之後就唔使黎第二次?
Model 3一啲消息都無
香港有冇好既3D地氈介紹?除左Jowua之外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞