Model 3 / Y 集中討論區 (8)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
一係等DT話你知,一係就用呢個link:

https://www.tesla.com/teslaaccount/oxp-bff-api/user-orders

呢個你要之前先login過入去tesla.com
Thanks
入到去一堆亂碼 應該睇邊句
你login過,佢就會有一句寫VIN: , 有VIN就有,無就無, 大約似下面個圖

感謝你

日日開住嚟check先
我都係日日check, 不過係用postman generate
Thanks, 咁都抵玩既如果差三千蚊劏車做到零息
另外可唔可以借屋企人特選黎用?
巴打你搵到呢條API 都勁
會唔會係等到要有vin先會有DT搵我
我有諗過下自己寫隻App俾Tesla用,出面個啲好貴下,所以有研究會唔會做到

可能會等到有VIN… 上面有師兄話28號有車到,但係呢期我又唔係好見上海個邊有船落香港
我見本身有d由8蚊變左做158

希望呢個月內會有DT搵我
一黎做到0息,二黎做到 2萬credit 減返落個車價
不過tesla劏車比較低價,你預得返$1000-$2000
即係你收$11000嘅連車劏quota , tesla報價話你架車劏到$1000 , = $11000 - $1000 = $10000 嘅一換一
0息唔係完咗啦咩?
要31/3前訂車 先可以6月尾前申請0息
https://www.tesla.com/zh_hk/event/corporate-program-zhhk

上面有巴打放link , 好似extend咗?
你睇睇
多謝巴打解答
就係因為8蚊去左做158所以先想自己寫....
之前係官網搵黎搵去都搵唔到呢個PROMOTION LINK
以為完左,
就咁睇真係幾抵, 又可以減多兩皮
邊隻app咁大咬加咁多價?
想知其實係咪齊哂API可以睇到哂部車所有資料
想問有冇RN1188既巴打係已經有DT聯絡左
應該係,但係都係人地reverse engineering出黎嘅野 (Tesla官方冇出過)
聯絡左簽約未
用非官方既係咪都冇乜問題
未,我都想快啲
係咪未簽就唔會有vin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞