Model 3 / Y 集中討論區 (8)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
打電話加whatsapp
好sad
我仲未有通知 唯有希望在明天
你都係MYSR白色wor, 遲我一日簽
希望你都一齊收車
係呀 但我好多因素唔知有無影響到交車時間 🥲
你咩因素?我見你一樣係留牌,trade-in
不過講到尾都係撞手神,都唔知Tesla內部用咩準則去決定交車順序
我剛剛星期一先交舊車 唔知係咪因為咁所以遲左
但我唔係劏車 係 tradein
其實我都有追問過DT 只係心急 加埋 4月1飛半個月 所以早d拎車有得用會方便d
上月24號簽文件交舊車,今日終於call嚟下星期二收車
MY SR黑色
我唔係
今日拎車,超多人,99%都係model y。係房到坐陣睇下電視,等齊幾組人就一齊行去車場,帶你去到架車後自己check,有問題舉手叫人問,無問題自己揸走。全程可以快至5分鐘
真係唔明白點解可以showroom sale 咁好服務,但係交車部態度可以咁差
明明D sale 都已經出名傭金低
發佈完量產都要等成年,而且香港九成九要等大陸做左軚先所以唔係首批
你咁樣等起碼三年
sales 都係好撚西 我果個落完單 即時已讀不回
感覺係你拿拿聲搞掂揸走唔好阻住個位,呀姐我大把車排住隊入黎交。

見到隔離個部車頭好明顯d漆有問題,個車主叫個女人埋去睇,佢叫多左兩個staff埋黎睇,jipjip聲咁好似好唔情願跟咁
Showroom 有幾好服務?
睇人恰啦班垃圾
簽約個陣
個staff問我DT 有冇講過。。。。
我串返佢 你地DT 會答人問題既咩
佢即場啞左啦
交車部一個個啦, 有啲係幾好人覆得幾快的, 例如K______ Wong
但係點西都好, 真係有車到就會好快處理好啲手續
睇你點揸
假日車更加冇成日充電煩惱
佢好多都係淘返嚟再賣貴啲
特別係個168充電袋
淘個袋20蚊再印個字賣168俾你
如果你係講圓型黑色o個個,之前福仁垃圾場連字都係賣10蚊我買左個放濕星野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞