Model 3 / Y 集中討論區 (8)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
有冇ching 係同車行買2手Tesla ,即係接近全新行左300km內嗰啲。
有冇伏呢?

唔使等同埋可以trade 埋部車,雖然係閪價但費事煩。有冇ching 分享下,thx
Bro 我1187 上星期有vin 加簽咗約
但用你整個web check唔到有vin
知唔知點解會咁

Check咗運吉果邊暫時仲未清關
個web check應該有野錯,用extension就準啲,不過你有VIN就唔需要用任何野
Thanks bro
梗係收quota買全新啦
其實唔煩的, 同埋一兩個月有車攞
同問係咪一定要約埋個劏車車主時間一齊去簽同埋想問大家買quota大約幾錢?
可以睇下3D mats HK
邊度可以check到清咗關未?
終於有DT同我WhatsApp 佢比左個VIN我不過唔知點解我上網都仲係未見到有
DT俾得你就一定係真既
我都係咁諗,係奇怪大家好似通常都係上網見到有先
同你一樣
睇緊2022年model y lr 都係幾千km
車行賣39
可以即買即渣 唔洗煩
留意返2022 model Y Std/LR避震好硬
2023新車會好好多
香港版都有改咩?
上海關網check
上海廠造既都有
想問問有冇人知個保險,如果我舊年係30NCD,咁我新買呢個係填30定40?
邊間好?
我諗住第一年用返利寶,好似穩陣啲
我第一年都揀返利寶
Hello,見樓上有師兄討論緊關於vin既問題,我係到總結一下。

小弟4月20號經九龍灣show room落$2000訂(1189,model 3 SR),當時sales check過聲稱28號會有船到,其中有一架可以安排俾我先,清埋關大約5月中交得車。

然後24號收到DT聯絡,叫落3萬大訂,我再confirm一次是否28號船期果水有車俾我,DT回覆:係。
然後25號俾大訂,今日26號DT聯絡我28號可以去簽文件+已經俾左vin no.我買保險。
而家model3 sr 做埋1換1落地咩價
Model 3 好似冇Y咁搶手
因為之前㩒個網一路都見到有現貨車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞