[一億兩閘] 曼城球迷吹水區(31)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
第一位阿古路總入球:122平均每入球需時(分鐘):109.8
力壓歷史眾星級前鋒,成為英超入球效率王,當天他由馬體會加盟時已是球壇超級新星,但他當時仍未成為入球機器。加盟曼城後漸漸成為球隊單天保至尊,比起一眾前輩前鋒,他更具全面性,無論突破、組織、走位、遠射都是他的強項,這亦解釋到他為何在前鋒線擔當到一名出色的單箭頭。可惜,近季他不時受傷患困擾,儘管他復出後的表現依然出色,但有傳哥迪奧拿不太滿意阿古路的表現,寧用新星「耶穌仔」、辛尼、史達寧都不願再重用這位阿根廷球星。

其實阿古路的確好勁 成日屌但係效率第一 kane 亨利 雲佬都係排佢後面

之前睇過I仔先係第一 唔係咩

入20球以上先計呀
聽朝可以教訓隊西波
sane養唔熟架啦
掉佢落b隊打沉條反骨仔啦
頂 自己燙番個剔無咁嬲 垃圾nike
頂 自己燙番個剔無咁嬲 垃圾nike

sane養唔熟架啦

黎得鏝有邊幾個忠心
sane養唔熟架啦

黎得鏝有邊幾個忠心

大家打份工既姐 我地球迷都係啦 我上個月收左錢先開始捧
sane養唔熟架啦

黎得鏝有邊幾個忠心

大家打份工既姐 我地球迷都係啦 我上個月收左錢先開始捧

民建聯?
sane養唔熟架啦

黎得鏝有邊幾個忠心

隊長 施華

Joe
sane養唔熟架啦

黎得鏝有邊幾個忠心

隊長 施華

Joe

廢鋒
sane養唔熟架啦

黎得鏝有邊幾個忠心

隊長 施華

Joe

廢鋒

依個真 阿古路當年咁勁都肯留低
家下慘到就黎比人掃走
第一位阿古路總入球:122平均每入球需時(分鐘):109.8
力壓歷史眾星級前鋒,成為英超入球效率王,當天他由馬體會加盟時已是球壇超級新星,但他當時仍未成為入球機器。加盟曼城後漸漸成為球隊單天保至尊,比起一眾前輩前鋒,他更具全面性,無論突破、組織、走位、遠射都是他的強項,這亦解釋到他為何在前鋒線擔當到一名出色的單箭頭。可惜,近季他不時受傷患困擾,儘管他復出後的表現依然出色,但有傳哥迪奧拿不太滿意阿古路的表現,寧用新星「耶穌仔」、辛尼、史達寧都不願再重用這位阿根廷球星。

其實阿古路的確好勁 成日屌但係效率第一 kane 亨利 雲佬都係排佢後面

高效小豆勁過阿蘇尹佬 列強大走寶?
https://lihkg.com/thread/334875/page/1?ref=ios

我尋日出左post吹奏阿古路
無人幫拖
新會然留明
新會然留明

自貼
新會然留明

自貼

咁撚貴買佢做咩 請多幾個隊醫好過啦屌

講緊麥包

高效小豆勁過阿蘇尹佬 列強大走寶?
https://lihkg.com/thread/334875/page/1?ref=ios

我尋日出左post吹奏阿古路
無人幫拖

曼城兩次英超都係靠阿古路呀,冇佢?食得屎啦

講緊麥包

買麥皮的確無乜用,我地中前場真係夠哂人了
agger露做乜出左黎搭地鐵

義和b黎架

講緊麥包

比皇買左我地唔洗拎歐聯了
180m買返黎整廢佢都抵啦

的確
但佢依加跌哂watt亦都係事實

的確
但佢依加跌哂watt亦都係事實

阿古路走啦 無人留你

講緊麥包

比皇買左我地唔洗拎歐聯了
180m買返黎整廢佢都抵啦

笑撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞