[一億兩閘] 曼城球迷吹水區(31)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咪鬼買佢啦 咁鬼貴 進攻真係夠曬力 攞d錢追多個中堅/閘好過啦

首要一定係防中
咪鬼買佢啦 咁鬼貴 進攻真係夠曬力 攞d錢追多個中堅/閘好過啦

首要一定係防中

大把錢 買完麥皮再買防中

首要一定係防中

大把錢 買完麥皮再買防中

擔泥夠用
買麥皮180m
放c7 50m
deal or no deal
Manchester City have positioned themselves in the battle for Kylian Mbappé by making a €180m (£161m) offer. [L'Equipe]
手足們點睇

aggerlo變第三前鋒

鳩吹

隊報好難係9吹

唔好買啦 就算佢入20球 都成9m 1球

你比錢ga?

分明曼城比人拎嚟做新聞
Mendy咁就傷撚咗 抖兩三星期
Mendy咁就傷撚咗 抖兩三星期

反骨仔水貨 走啦仆街
反骨仔有報應啦,屌你老未==

玩你個咩咩妹funson啦
麥皮會唔會揀鍠都唔揀曼城 曼城陣容身價都高過鍠啦

學psg向巴塞報仇咁
佢敢過蝗馬既我地買哂蝗馬班友就係
mendy抖幾耐
btw邊到講佢傷?

玩你個咩咩妹funson啦

唔係分身黎 我新女神
買中堅好過

學psg向巴塞報仇咁

咪係
到時3億搶晒佢卡斯米路,阿辛斯奧

學psg向巴塞報仇咁

咪係
到時3億搶晒佢卡斯米路,阿辛斯奧

抵啦拎兩次歐聯 就前中後拆晒骨

反骨仔露出尾巴了

反骨仔露出尾巴了

迷腥黨宣布解散😡

反骨仔露出尾巴了

迷腥黨宣布解散😡

矛錯
我鏝又成功用52m 買左件潛力文員仔 踢都未踢就傷
第一位阿古路總入球:122平均每入球需時(分鐘):109.8
力壓歷史眾星級前鋒,成為英超入球效率王,當天他由馬體會加盟時已是球壇超級新星,但他當時仍未成為入球機器。加盟曼城後漸漸成為球隊單天保至尊,比起一眾前輩前鋒,他更具全面性,無論突破、組織、走位、遠射都是他的強項,這亦解釋到他為何在前鋒線擔當到一名出色的單箭頭。可惜,近季他不時受傷患困擾,儘管他復出後的表現依然出色,但有傳哥迪奧拿不太滿意阿古路的表現,寧用新星「耶穌仔」、辛尼、史達寧都不願再重用這位阿根廷球星。

其實阿古路的確好勁 成日屌但係效率第一 kane 亨利 雲佬都係排佢後面
第一位阿古路總入球:122平均每入球需時(分鐘):109.8
力壓歷史眾星級前鋒,成為英超入球效率王,當天他由馬體會加盟時已是球壇超級新星,但他當時仍未成為入球機器。加盟曼城後漸漸成為球隊單天保至尊,比起一眾前輩前鋒,他更具全面性,無論突破、組織、走位、遠射都是他的強項,這亦解釋到他為何在前鋒線擔當到一名出色的單箭頭。可惜,近季他不時受傷患困擾,儘管他復出後的表現依然出色,但有傳哥迪奧拿不太滿意阿古路的表現,寧用新星「耶穌仔」、辛尼、史達寧都不願再重用這位阿根廷球星。

其實阿古路的確好勁 成日屌但係效率第一 kane 亨利 雲佬都係排佢後面

之前睇過I仔先係第一 唔係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞