[一億兩閘] 曼城球迷吹水區(31)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
mendy follow 左walker 同巴西廢龍 應該done deal

廢龍得一個, 唔需要講到明係巴西

仲有西咸廢龍

仲有智利

智利果個唔係龍門黎 笑匠黎

丹迪黎?

Yes

丹迪黎?

Yes

咁大抽 實省到應一應
mendy follow 左walker 同巴西廢龍 應該done deal

我刀follow左mendy了

得Walker 廢龍 Bwa 拜勞左咋
矛人識你牙

矛人識你牙

skysport bbc一早報左去曼城 100%加盟

矛人識你牙

skysport bbc一早報左去曼城 100%加盟

小花done deal

矛人識你牙

其實半個月之前已經follow 左
Mendy一早比哂hints啦
不過驚係笑9我地姐
Benjamin Mendy is currently halfway through his flight from Paris to Los Angeles.
Benjamin Mendy is currently halfway through his flight from Paris to Los Angeles.

係就快啦屌佢老母

係就快啦屌佢老母

反骨仔
買夠未
買夠未

曼城買人買到窮啦
買夠未

未 要買埋你隻山狗
買夠未

未 要買埋你隻山狗

山狗去鈀呀
買夠未

未 要買埋你隻山狗

山狗去鈀呀

講真山狗都唔係咁勁
唔要都罷
買夠未

未 要買埋你隻山狗

山狗去鈀呀

聽講阿仙奴對巴黎都開大口
買埋mendy真係夠 3隻閘 1隻踢到2邊 費奴又可以客串 再唔係打3中堅
石頭 隊長 文迪 後備用文加拉同acjdkdndkdov 防線夠人
買埋mendy真係夠 3隻閘 1隻踢到2邊 費奴又可以客串 再唔係打3中堅
石頭 隊長 文迪 後備用文加拉同acjdkdndkdov 防線夠人

acjdkdndkdov 對獌唔係好穩陣
佢同mangala派膠派足成季咩
點都要買多個中堅

點都要買多個中堅

隊長一傷就
上季+今季算係重組晒 陣容完候生晒 未來6年都應該呢個陣

點都要買多個中堅

中堅2個位 中下遊下下full team打啦 文加拉自知實力不足 打後備唔制就88 ajdbwkdhqj新仔 有得踢都好好 洗唔洗買到全部人都係50 60m返黎做後備咩
放題買左幾錢?

點都要買多個中堅

中堅2個位 中下遊下下full team打啦 文加拉自知實力不足 打後備唔制就88 ajdbwkdhqj新仔 有得踢都好好 洗唔洗買到全部人都係50 60m返黎做後備咩

唔清人, 又真係好難買新中堅
話晒都有5個人
不過一個易傷
三個炸彈
咁講啦
如果acjdkdndkdov mangala 要揀一個走
我會揀acjdkdndkdov 外借
留返文加拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞