[一億兩閘] 曼城球迷吹水區(31)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Danilo has passed his Manchester City medical. Soon there will be an announcement. [@edupidal]
等官宣

有矛相睇下牙

矛 呢個可能fake 但99%

鏝po手足想唔想要danilo

30m我覺得ok 唔好放題就得

都幾貴
今年無啦啦阿豬阿狗都30m起跳
上年都冇咁癲

我地鏝城就唔好講錢啦
淨係講想唔想佢黎
done deal左啦
done deal左啦

真?
到底哥狗係咪係youtube睇放題路d球王片睇完就買
Danilo has passed his Manchester City medical. Soon there will be an announcement. [@edupidal]
等官宣

有矛相睇下牙

30m我覺得ok 唔好放題就得

都幾貴
今年無啦啦阿豬阿狗都30m起跳
上年都冇咁癲

而家英超有腳都30m
唔過份

就黎組到成條葡超水貨後防了
done deal左啦

真?

未official 都係夠膽講99% only
不過佢已經離左皇馬隊

ederson+mangala+danilo=110m
done deal左啦

真?

不過佢已經離左皇馬隊

望就望哥狗用佢打後備
等陣買walker填英人位真係屌爆佢老母
等官宣

有矛相睇下牙

黎當翼咁打囉
等官宣

有矛相睇下牙

黎當翼咁打囉

我記得柏碎有一排左邊出晒高拉基治 打2隻左閘
done deal左啦

真?

不過佢已經離左皇馬隊

望就望哥狗用佢打後備
等陣買walker填英人位真係屌爆佢老母

哥狗應該當擔泥佬萬金油
得閒頂下lb rb dm
獲加文迪正選

又走一個了

又走一個了

留意到高拉係羅馬冇一張相係笑
屌你唔夠十二小時已經懷念高拉
話晒都曾經係我鏝首席型佬

又走一個了

留意到高拉係羅馬冇一張相係笑
屌你唔夠十二小時已經懷念高拉
話晒都曾經係我鏝首席型佬

踢過拉素俾人賣去羅馬點笑
Sleep is for the weak
All weak
Danilo followers 雙費都話係同國
文迪都follow埋無啦無啦
Danilo followers 雙費都話係同國
文迪都follow埋無啦無啦

是但啦 做後備輪換都ok啦
今日或聽日宣布兩閘加盟 100%
今日或聽日宣布兩閘加盟 100%

冇真丹狗都買返隻水貨丹狗
丹尼路冇想象中咁廢,不過佢當初去巴狗會好過好皇狗
丹尼路冇想象中咁廢,不過佢當初去巴狗會好過好皇狗

承你貴言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞