[一億兩閘] 曼城球迷吹水區(31)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

有咩衝突?尋日唔識diaz
今朝我即刻識佢,做埋好朋友
之後先喺轉會post回覆
Manchester City have submitted a £40m bid for former Chelsea academy player & Southampton FC defender Ryan Bertrand (27). [Telegraph Football]

屌佢老母
70m 雲迪同40m貝我一定揀雲迪

屌咩 比多少少買雲迪克啦

弱智哥狗 弱智體育總監 弱智鏝

搶撚左碧格利斯坦,搶埋哥狗,都係唔玩幻幻
有少少希望今季失敗,炒教練,再搵查甸過黎打全攻,至少肯玩幻幻,唔洗用咁多錢

岩,又話扔錢重點發展青訓,出到幾件有料既又唔用,寧願重金買人番黎重新夾過

真係唔明班高層諗咩
又要大搞青訓
都又冇耐性俾班青訓打起
Manchester City have submitted a £40m bid for former Chelsea academy player & Southampton FC defender Ryan Bertrand (27). [Telegraph Football]

屌佢老母

有少少希望今季失敗,炒教練,再搵查甸過黎打全攻,至少肯玩幻幻,唔洗用咁多錢

岩,又話扔錢重點發展青訓,出到幾件有料既又唔用,寧願重金買人番黎重新夾過

真係唔明班高層諗咩
又要大搞青訓
都又冇耐性俾班青訓打起

應該想拎一次歐冠 有返d地位先再慢慢玩青訓

屌佢老母

真係唔明班高層諗咩
又要大搞青訓
都又冇耐性俾班青訓打起

應該想拎一次歐冠 有返d地位先再慢慢玩青訓

咁應該等到2046都未拎到

屌佢老母

真係唔明班高層諗咩
又要大搞青訓
都又冇耐性俾班青訓打起

搞唔等如要用 曼城logic

屌佢老母

真係唔明班高層諗咩
又要大搞青訓
都又冇耐性俾班青訓打起

老老實實,兩樣野無抵觸
邊一面掂咪向邊方面發展
如果青訓營出到個岩位既超新星一定用
可惜暫時得前鋒i仔成材,比牙路浪費人生
防線黎講 邊隊夠鏝勁
又咩料
防線黎講 邊隊夠鏝勁

軌一個路迪加打曬
防線黎講 邊隊夠鏝勁

軌一個路迪加打曬

邊隊夠曼城水
好想今季見diaz上場
好想今季見diaz上場

無傳前中場 個feel 似係會睇多兩場熱身賽

屌佢老母

真係唔明班高層諗咩
又要大搞青訓
都又冇耐性俾班青訓打起

老老實實,兩樣野無抵觸
邊一面掂咪向邊方面發展

Diaz Foden兩年內應該上到一隊
Sancho就睇佢走唔走
maffeo都大機會一兩季內返黎踢後備

其實唔明點解借走maffeo都唔出佢打下 佢走前有場打獌狗打得唔錯 好多波都攔到 明明兩閘位又老又多戰線應付唔黎 都唔肯出下佢 仲要借走
好想今季見diaz上場

18歲扑扑脆
好想今季見diaz上場

18歲扑扑脆

仲有zinchenko 似又借出去

真係唔明班高層諗咩
又要大搞青訓
都又冇耐性俾班青訓打起

老老實實,兩樣野無抵觸
邊一面掂咪向邊方面發展

Diaz Foden兩年內應該上到一隊
Sancho就睇佢走唔走
maffeo都大機會一兩季內返黎踢後備

其實唔明點解借走maffeo都唔出佢打下 佢走前有場打獌狗打得唔錯 好多波都攔到 明明兩閘位又老又多戰線應付唔黎 都唔肯出下佢 仲要借走

哥狗需要既係強攻閘
守得好係bonus
好想今季見diaz上場

18歲扑扑脆

好撚大隻
好想今季見diaz上場

18歲扑扑脆

好撚大隻

其實真心講 都係想借出去吸經 何況佢地身型未定型 仲太單薄 你睇下上次個80號同普巴… 好似小朋友同大人踢波咁
好想今季見diaz上場

18歲扑扑脆

好撚大隻
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/170816_63304c33e485189124bd8125756775ba.jpg[img]

其實真心講 都係想借出去吸經 何況佢地身型未定型 仲太單薄 你睇下上次個80號同普巴… 好似小朋友同大人踢波咁

fobben 17歲 真係小朋友黎架
好想今季見diaz上場

18歲扑扑脆

好撚大隻
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/25/170816_63304c33e485189124bd8125756775ba.jpg[img]

fobben 17歲 真係小朋友黎架

不過而家中前場真係夠人既(唔傷既話) 望班幼齒打多兩三年可以返黎接到班
忙撚到收工chur返枝煙先

煙剷

煙剷

1日食10包
好少姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞