[一億兩閘] 曼城球迷吹水區(31)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Fifa 13已經用佢!
哥狗係曼城最大既功績一定係個名吸引到好多球員黎曼城
換血先會咁順利
另外最大功績緊係上季比拖肥炒4球
文仔走果年開始講要換血
今年終於換了
好撚期待開季
Mendy
'A LEADING CLUB IN EUROPE'

France international Benjamin Mendy will now link up with his new Manchester City team-mates in the US and the 23-year-old says he's thrilled to be joining one of Europe's "leading clubs."

He told City's official website: “I am absolutely delighted to be joining Manchester City. They are one of Europe’s leading clubs and in Pep Guardiola they have a manager committed to playing attacking football.

"I am sure that over the next few years we will be successful."
反骨仔
喊出黎曼城好似得迪布尼同隊長同佢溝通到
咁快揀左22號 拿斯利88

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題
真係1億2閘

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題

用嚟打fifa18都夠啦 我理得佢點溝通

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題

當時mandy一黎果陣成條防線得歐人
果陣佢出事

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題

果陣佢出事

有殺巴
不過冇用
所以最撚驚係溝通唔到

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題

果陣佢出事

有殺巴
不過冇用
所以最撚驚係溝通唔到

果陣出Clichy Otamendi Stones Sagna Hart Mandy喊出黎
組軍完成

4-3-3

Sane ––– Jesus ––– B.Silva
Silva ––––– KDB
Yaya Toure
Mendy–Stones–Kompany–Walker
Ederson

Sub: Aguero, Sterling, Gundogan, Fernandinho, Danlio, Otamendi, Bravo

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題

果陣佢出事

有殺巴
不過冇用
所以最撚驚係溝通唔到

劇本:今年4大皆空炒哥狗
下季磨合好曬拎三冠王

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題

果陣佢出事

有殺巴
不過冇用
所以最撚驚係溝通唔到

果陣出Clichy Otamendi Stones Sagna Hart Mandy喊出黎

唔係wor今季有文加拉
組軍完成

4-3-3

Yaya Toure
Ederson

Sub: Aguero, Sterling, Gundogan, Fernandinho, Danlio, Otamendi, Bravo

大叔yaya
見到雙閘齊飛真係好撚感動 個閘位終於有速度同身位
大叔yaya

yaya仲有貨
組軍完成

4-3-3

Yaya Toure
Ederson

大叔yaya

有意見咩? 我就覺得最已陣

依家曼城成隊聯合軍
下季溝唔溝通到都成問題

果陣佢出事

有殺巴
不過冇用
所以最撚驚係溝通唔到

唔係wor今季有文加拉

文加拉轉行做翻譯唔怪得唔駛走
組軍完成

4-3-3

Yaya Toure
Ederson

大叔yaya

費奴2場yaya1場啦 費奴出得多個人會on99自爆
組軍完成

4-3-3

Yaya Toure
Ederson

大叔yaya

費奴2場yaya1場啦 費奴出得多個人會on99自爆

費奴輪換同變陣實會有上陣機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞