歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (177) 請用自己作品說話

1001 回覆
3 Like 7 Dislike
唔係好識,但係av油係水性,噴油性光油唔係會咬色咩
Acrylic 水性乾透冇問題
下次試下玩
https://youtu.be/dU7A43OTvMg

學呢條癲佬上色咯
借個位

想問問邊間代砌高達好?

有隻mg 德天使同Ka zz 想搵人砌

冇時間砌
要求素組,基本消光滲線打磨水貼大約要幾錢
開女砌巴打無介紹錯,就咁砌起已經咁正,上埋色真係不得了 btw而家先留意到左腳同右腳個shape係唔同

壽屋係女既素體特別肌肉紋理做好多功夫,底褲有時有d 攝pat布拉緊紋理都做埋,直頭覺得原型師係癲佬先會咁落心機
大腿小腿全部都唔係畀個正圓你所以有分左右
肚仔patpar掃d 粉紅色摔散佢,肌肉線條出d會更不得了
會上hobby果2隻肌膚色,再掃粉唔知會唔會over
想試下刻深頭髮,不過好驚炒車
肌肉紋理真係不得了,特別係腹肌vc pvc figure都無咁正不過好似係島田女女依盒先咁靚,其他無咁明顯
你真係當媧月死既
呢個channel幾好睇
對魔忍
不可以色色
比堅尼魔鷲
原本想買隻MG 完美獨角獸黎玩下,但搵下資料後,好似評價好低,主要係身體比例唔好,變身後對腳太長,但腰又無力 真係咁差?

如果想玩獨角獸 係未只推薦Mgex?
依隻? 好正 不過係咪巳經絕左版 岩岩買左 DURGA , 係咪就係用媧月素體? 咁島田正d

唔怕煩就買結晶獨角獸
接受唔到佢爆精樣
RG 砌過, 幾正
呢隻係原色,
有一隻白色拎住沙灘波既易買到d

媧月個特點係nice ass唔係個肚肚
我砌過hg 都唔錯
一係mgex 一係fa
完美獨角獸我覺得ok
不過傾向rg
RG 版既 結晶獨角獸?

不過有冇邊隻MG 既 係未 得MGEX 值得推介? 其他MG 都係通病 無腰力?
不過我唔玩燈,咁樣買Mgex 好似無乜意思

如果我擺多過攞手玩,咁樣MG 完美 應該都可以接受?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞