[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (140) 1001唔開post玩咩都中bug

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
我條式明明就簡單咁得出弱特3要7hit打中5hit先贏到渾身3
順手上面有個post講埋輕弩兩個蟲技操作可以完全唔駛用個碌避招
覆蓋率100%根本係好閒
證實到弱特唔係必出
你就話乜鳩"弱特係必出 = 對比見切, 弱特更好"
我都仲未同你講打迅龍同天彗呢D出弱特個效益有幾撚低

受過數學訓練有撚用咩
唔識應用咪又係碌柒咁
又回想返白卡獵人
條式整色整水搞咁撚多野又肉質又超心3又盛
最後結果同我條式一撚樣

之後走黎話我錯佢係咪即係話埋自己錯

改一改個模型, 成件事就唔同左
如果非弱點肉質得20, 就痛3高攻過渾3

你條數真係錯到好恐怖, 傷害公式唔係咁計
射波打機先
又弱特必出

得啦得啦弱特篤幾下條龍瞓低呀嘛
迅龍弩win
想知咩叫 “自問接收過數學訓練比一般人多”
肉質唔係會影響"7 hit 要中5 hit 先贏"呢個結論咩

極端啲當弱點肉質100 非弱點肉質0, 咁弱特係咪7hit 中幾多hit 都贏渾身?(當然7中0打和)

利申撐渾身,因為今集彈弱點太閪
染色體都多人一兩條掛
順手入game射一次cap圖俾我睇下有邊條龍會係咁

緩衝珠都幾易整
完全唔知做緊乜
你個例打雷神龍咪岩, 我都有套裝打呢D怪出弱特
咁打天彗呢D係咪又係必出先?
我弱特同渾身都出左兩套既
唔知我話弱特唔係必出
佢搞勁撚多野話係必出
個更新得6日貨仔
同嵐龍撚兩撚就可以封game玩xb3
垃圾game
最簡單炎王龍
彈肉質頭45, 其他部位都細過/等於20

你個"5HIT"呢個結論真係計錯晒數
我個計法有考慮埋肉質而你無
我個計法同你個計法完全唔同好唔好
咁我俾埋個例子證明弱特唔係必出

天彗龍你射佢格甩底出幾多hit?
迅龍你打到弱點既機會佔成鋪幾多%?
金銀火你平時射佢邊個位黎貫?

炎王龍下下正面對撚住你俾你射?
定係你要等佢擰轉面先郁手, 橫向背向就停手等跌dps?

乜撚野叫弱特必出?
講緊隻嵐龍
sor開game先
懶唔換裝唔砌裝一套裝走天涯咪有所謂”必出”技囉
返工睇緊人玩
有少少邊境化
彈強化3呢D咪必出囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞