[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (140) 1001唔開post玩咩都中bug

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
夠cost就得
護石仲仆街過鍊化,點都要打一場,一係就CE一堆瞬鍊丹
大把丹係倉度, 之前要升傀異LV, 加上手上粒護石仲夠用
所以無用過
扣技+10cost,扣防又加cost,原本有10,差不多有30cost,所以我真係抽左極限出來
點解你唔直接改石
之前係度話傀異練成農到仆街
跟住會俾人叫返去玩world架
小心D
心癮黎架啫
打機打到咁為乜
講真,佢唔分ab裝,之後d珠有得整果下都算良心,護石都係差少少技,我唔拍片又無咩所謂,world我一開始又bug齊7粒公義,淨係粒防強讀心到出FF果隻先出到,單純FEEL到係讀心的惡意但唔係嘔心玩家
但鍊化抽抽樂呢下真係屌老媽,感覺就好似唔洗課金但課時間的垃圾手遊
你都係中左讀心咁解
咩版本都好 讀唔中提早抽到你就唔覺嘔心嫁啦
你world都bug 齊,bug唔齊其實都係抽抽樂
都真,不過我果陣其實唔係套套裝上攻7
未開鍊化之前我覺好玩過WORLD,出左之後真係老年玩家,反而玩少左
鍊化上限係慢慢開好賤,WORLD撚表示抽抽樂上限係一早就知,後邊做農夫就得,唔洗同歐洲人比較舒服好多
所以我由dos玩到依家
不嬲都係休閒型
唔打ta跟本唔會追齊技
今版有精防同蟲防畀長槍先可以,WORLD撚防3退到喊
冰原後期無野做都日日入game屠十幾條龍
破曉除左星期四同埋大型更新外, 都唔會特登入game
咁你咪當冇野做日日入game屠十幾條龍
抽技只係bouns囉
我又無佢咁癲,但果陣有時會手癢上上打幾場同入隨機救濟下新手
但RISE就真係一樣,係星期四同大更新先背動力上
件業鎧3都係研究CE改物品數,改左一大堆石同蛋先去鍊
CE撚型到
都用得CE就直接改埋算鳩數啦
有野做 但可以一日打十條龍
有野刷同抽,一日打十條龍就變左好悶
睇唔透
*
因為生態囉
SB有咩生態?
咁應該係一日 睇 十條龍
一邊睇一邊屠 屠悶咗可以睇 睇悶咗可以屠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞