[NS/PC] Monster Hunter Rise:Sunbreak (140) 1001唔開post玩咩都中bug

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
諗住清任,但連輸幾場

不過見ex7出lv181,ex8出lv211,但mr10就入得,諗緊會唔會開畀人升傀異lv,有lv bonus同早啲攞高lv素材
叫埋火芽水藝吹笛都過唔到
利申:未有ex7、8
街場但確實係覺得難打啲
https://youtu.be/z_TQ1iRBTg8

搵到原來高攻過lv220
街場就睇運氣
有啲隊友一開波就2貓
ex8 三古龍原本就已經係歷戰王版新ai新招連技加速度, icon都唔同d
TU5再擴張傀異lv應該就會變呢個加強版但就預先實裝左入ex8先
201以上既古龍好似本身都已經係新ai新招連技加速度
同埋EX8既混黑會出濃血,古龍會出堅龍骨
所以如果你要高階素材而唔care琥珀,打EX8"可能"會快少少
就算係220同ex8古龍既分別都好大後者變動好明顯, 係烈禍月迅級既改動黎
其實佢幫d龍改多d朵,唔係剩係下下傀異
大家就會J大力d覺得好多野玩

依家明明加左好野,又咁低調,就俾人話一味識谷傀異研究爆肝
烈禍月迅已經好哂野, 明明就改左好多野但就屈響普通任度冇特殊報酬搞到都冇咩人會打, 遲下烈禍炎狐棘茶又係咁
見而家2手mh rise $120,而家先入坑會唔會太遲
想問下仲玩緊嘅大大而家街場連線玩,係咪已經冇咩人?
無人打重有孖妹陪你打
隨時打得重快過街場
歷戰王表示:
極限個體:
狂龍化:
孖妹不停同你吹
我而家先傀異150lv, 有排到到200拎剛心珠
係,其實好撚慘
佢又唔大肆宣傳下

EX古龍又係,俾個朵佢地又好加個緊急任又好,吹番個歷戰王重臨既風出黎唔好浪費D員工心血嘛
如果唔係D人剩係睇到220又走去狂洗角爆....
ex8古龍唔擔心, 大多數下次TU5 開放221lv傀異剛龍骨就變哂果堆強化版
係焰狐同月迅呢兩隻萬年入唔到傀異既孤兒仔最慘
鋼龍頭尋晚洗左5百粒琥珀王都洗唔到4級窿+有效技能
想死

CK都幾好睇。。。
最後用左千粒洗到4級+業鎧/奇襲
算用到
街場最緊要唔好心急尤其開場果個
一開波儲下鬼火先
齊人先打冇人怪你
你一早就貓就一定有人唔妥你
你d呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞