[KPOP] K-POP 2023討論區 (8)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
Karina : SM 真係好撚伏
咁SM既舊史 真係好輝煌既 可惜已不再
打份工都咁愛公司
啲sm 打手又j 歷史 努力創造係幾多年前
依家真正擴大kpop 嗰兩隊係bts 同blackpink
返工返到上心真係害死自己
擔心公司榮譽不如擔心自己飯碗會唔會不保仲好啦
通常D公司收購完,唔係大裁員換血就係加薪穩定軍心
你知㗎,我好撚憎HYBE
SM 格硬加Rap 唔好返呀
又咁講無二代搭飛機飛遠小小邊會咁方便令佢哋行得更加遠
唔係二代男團好乖咁入曬伍當兵真係可以再紅遠啲
至於BlackPink 如果佢哋唔係2ne1 師妹會紅得慢啲囉
跟住一齊shout SM SM!
跟住一齊shout SM SM!
試下調返轉BTS BP 做二代, Big Bang Suju 少時同埋2ne1 做三代啦
Boomer
SMTOWN員工抱怨李秀滿 ➕新聞稱85%的S.M員工反對方時赫接管
截至13日上午,共有213人參與投票。投票結果顯示,約佔S.M內部職員85%的181人支持了現任管理層和Kakao。這是對Hybe試圖收購S.M持否定態度。

Will U Be My Valentine? 💘
Me is Minji’s dog
金希澈道歉文
拋開我想法的對錯不說,粗暴的辱罵和低俗的表達方式,只許州官放火不許百姓點燈,對此深表歉意。 再次向因我的爭議而受傷的粉絲們表示最抱歉。 以後不會再牽扯到任何爭議中去,但是對於學校暴力和特定網站進行辱罵,無論怎麼回想,我也覺得沒有錯。 謝謝。
//拋開我想法的對錯不說//
//對特定網站進行辱罵//

雖然我自己都對sjw同政治正確文化深感厭惡
但我覺得喺網上同呢啲白卡泥漿摔角
或者好留意呢啲白卡嘅動態嘅人
都距離白卡不遠
仲要有啲好似希澈sir咁書都唔讀多本
都幾惡頂
講psy 都好過講sm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞