[KPOP] K-POP 2023討論區 (8)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
#韓網讀報
#劉亞仁 因使用異丙酚接受毒品檢驗,結果顯示大麻呈陽性反應

據韓媒報道,首爾警察廳毒品犯罪調查隊委託國立科學搜查研究院,對劉亞仁的毒品類進行精密鑑定,結果顯示尿液中大麻呈陽性,異丙酚呈陰性。

因異丙酚存在體內時間較短,3、4天後即在體內消失,很難通過尿液、毛髮檢查確認,相反的,大麻通常需要7~10天才能通過尿液檢測出,劉亞仁從美國回國後立即接受了警方的調查,因此很有可能在美國吸食大麻。

劉亞仁繼涉嫌經常服用異丙酚後,又涉嫌吸食大麻,無法避免輿論的攻擊,目前經紀公司UAA尚未連繫。

cr 台灣歐妮哈韓誌
其實初初有期待過架
因為gtb全員勁人
而sperm係靠邊伯、Kai同泰民carry NCT
咁有sperm做下限
點都唔會差過架?
點知真係會
其實kk係資本,就好似cj都買好多嘢咁
但都無話有錢就一定勁咗
都要視乎個別公司嘅營運
但hybe買完公司,就係變label
邊個俾佢笑
頭先死死地氣dm左甜組長啦
話哂舊同事 睇下有冇得internal referral啦
到時kk買埋cube 我地三個可以做同事
stepback歌詞已經知瀨嘢
首歌都麻麻 靠呢幾條女撐到日榜頭十
今次大家都知咩料 連fans都唔賣帳
無嫌疑
係林英雄fans輸打贏要
精彩人生

肉斤操背
佢操腳
尖撚女團
支持金采源
白雪雪
好想奶
step back step back silly girls
勿色
160 根體毛
不過呢個組合好配合sm世界觀wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞