[KPOP] K-POP 2023討論區 (8)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
使唔使真係年年搞一次呀
未確實佢去唔去,可能遲啲泫雅去都唔出奇
熱帖:SM公司理事方時赫、閔熙珍? ....

HYBE方面確定了參選SM新理事的人選,方時赫、閔熙珍或將成為SM理事。

收購了前SM公司總製作人兼最大股東李秀滿股份的HYBE,本週確定了將參與競選領導SM公司經營的新任理事候補,候選人將在本月末進行的SM公司定期股東大會上,與宣布"沒有李秀滿的SM"SM公司現經營層和KaKao的聯盟,正式展開"理事選任"的投票對決。屆時,圍繞SM公司經營權展開的戰爭將正式拉開序幕。

據悉HYBE將派出"Big Shot"參選SM公司新理事的可能性極高。其中當選曾培養出防彈少年團的HYBE理事會議長方時赫和培養出大熱女團NewJeans的閔熙珍代表理事成為候補。經營權的最終走向取決於股東們的投票,而即將面臨"投票對決"的SM的股價也將產生波動。

HYBE為了獲得更多股東們的投票,將方時赫議長和閔熙珍代表所有SM公司新理事候補參選的推測很多。閔代表曾於2002年入職SM公司,為少女時代、SHINee、f(x)、EXO、Red Velvet等SM旗下代表藝人進行概念企劃。 2018年離開SM公司,以最高品牌負責人(CBO)的身份加盟HYBE,2021年出任HYBE旗下ADOR公司代表,並推出新女團NewJeans。
閔老師
兜兜轉轉還是SM好
閔老屍:「當日你幫過我,我今日還返俾你」
LSM:「閔~ 」
閔老屍:「愛你唷,秀滿!」
LSM:「啾咪
咁咪好多出名既人參加
Avril lavigne
好似睇緊財仔
前登頂團前輩aespa見到閔老師既寶貝囡係咪要主動打招呼?

nj本身要喺sormu出道 但閔狗掏空sormu啲錢開公司 所以gfriend解散完全係因為閔狗個死pedo 貪心到咁仲話唔係hybe資本
nj出事又冇人講 呢度啲hybe pr多到

本質上都係Hybe問題 可以俾佢咁玩點會唔知情
好撚嘔心閔狗幾時死
Karina姐姐都要幫NJ洗腳
唔好呀,閔姐只要全力推到NewJeans💝世界第一就足夠了,唔好返SM呀
wuli gigi要奶屎眼
NCT啲歌咁難聽都有第四算好
NJ入埋曠野
SM唔值得有閔老師,NewJeans💗先值
我都想奶NJ..
閔狗你老木?
閔媽媽
NJ第六人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞