[KPOP] K-POP 2023討論區 (8)

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
閔Mammy尾機到
當然
NewJeans之母不死身
閔老師係導進
#INFO

Most Charted Streams of Songs on US Spotify by Kpop Female Act

#1. #Ditto — 26,530,462 *
#2. Ice Cream — 26,051,075
#3. Money — 24,125,163
#4. Pink Venom — 23,680,687
#5. #OMG — 21,204,819 *

* Still Charting

🦌 [@NEWJEANSbyADOR]
吹到閔老師都有份咁癲
hybe就不嬲都有問題
但點解hybe唔直接畀錢閔狗開公司,反而要掏空sormu再注資sormu咁多此一舉
擺明係閔狗擅自攞咗sormu啲錢,而家仲要做低bts
同埋如果唔係閔狗要開公司每首歌一個mv仲要買啲名牌頭銜洗鬼解散gfriend
nu'est解散分分鐘都係為咗俾錢隻閔狗
Sakura 幫Karina 洗波波
25TWICE?
Lm
你同閔狗一樣都係259
果然物似主人形
無母公司授意,身為CBO嘅閔老師可以由somu攞走錢同人去搞另一個label?
最多係Hyde發覺閔老師同唔到蘇鎮成合作
所以就分開label搞兩隊唔同嘅女團,而gf就注定要犧牲
喺gf唔續約後幾個月,先至有牙櫻同Hybe簽約嘅消息
降都應該21年第3第4季左右
咁樣係符合上面篇文所講21年尾先搵櫻降以外嘅預備出道練習生
STAYC girls?
It’s going down.
呢度員英x newjeans討論區嚟
。。認錯人
咁點解釋到點解要轉錢走sormu再轉返入去?sormu又點解會拱手讓晒啲人力俾閔狗?
比較似係佢一早洗咗sormu好多錢然後翻面唔同蘇鎮成合作
同埋憑咩閔狗可以喺hybe攞多咁多錢,根本係佢一開始就吞埋sormu嗰份
咁比咪佢吞囉 人地有料又整左隊神團你吹得佢漲咩gfriend個期都冇利用價值啦 整容整到乜咁 仲可以心亂如麻幾多年 hybe有眼光呀肯止蝕另起爐灶
點解ive唔唱strawberry moon 等我仲好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞