麵包仔追悼會之多倫多生活討論區 56

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
沖飲品嗰啲應該係熟嘅,但應該可以自己煮
陽光, 鼎泰可能有
好,搵日去睇睇
Ontario Line唔肯補貼商戶

而家仲要劈人啲古樹,metrolinx後欄着晒火

唔知Gil Penalosa會唔會再選
Metrolinx唔係省架咩
省府出錢起
City有咩話事權?
The projects are being procured and delivered by Infrastructure Ontario and Metrolinx. As each major contract is awarded, the cost will be announced and posted publicly.
所以垃圾john tory 同doug ford一齊搞冧多倫多
No
咩嚟㗎
正,無2047應該都唔會起好
有 你做開邊範?
咁其實你未攞passport 都會知自己啱唔啱住加拿大
無謂浪費時間等攞passport
日日食廢氣同唔知點轉嘅路
唔緊要喎
勇敢接受現實 路都係人行出黎
真係搞唔掂咪返香港 又唔係破釜沈舟斷後路
而家部macbook air用咗7年 想換部新
香港買定係過到黎先買好啲?
呢度買macbook計埋稅係咪貴過香港
Lm
係 我到最後一個星期先feel到真係要走啦
多倫多稅後價貴過香港
冇記錯MacBook 係有全球保的
St. Clair 已經俾佢哋玩死。 Spadina得翻半條命, King 街就壽終正寢,Richmond 同Adelaide俾條單車線玩殘。 Yonge街同Bloor好快淪陷。 DT交通就係咁俾市議員攪到死下死下。
正常。慢慢融入依度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞