區諾軒本來好地地喺日本讀緊博士,走返嚟香港畀人拉,而家做埋污點證人係咪戇撚鳩

338 回覆
1852 Like 47 Dislike
佢自己返嚟搏俾人拉係自己戇鳩

佢自己喺東京接受訪問都話寧願返嚟坐監都唔會流亡

難聽啲講係咎由自取

佢真係返嚟坐完成自己歷史任務我絕對尊重,但係佢而家唔係返嚟坐咁簡單,佢係做污點證人你要搞清楚呢件事
係呀
自己永遠冇錯
主流講咩就要跟
總之要團結
比多個方向佢就唔想思考
次次都撞板 連登大把人係咁
最好笑我記得19年講過大家想連登要獨立思考諗下件事啱唔啱結果畀黃世澤班fans做鳩我

佢哋話我叫人有獨立思考係帶風向搞分化、想搞散抗爭勢力
講緊何貴藍定林卓庭?
俾肥佬黎伏
一人少句啦

睇ViuTV 睇完訓覺聽日返工
唔講以為共產黨拉鳩埋佢屋企人迫佢返嚟坐

逃避不可恥但係返嚟做污點證人簡直戇鳩
特登走返嚟督灰
呢啲咪劉細良國父口中嘅鬼囉
唔係咁諗

共產黨要煮死你話撚知你污點證人定一個人攬曬

而家個法庭根本佢想重判就重判輕判就輕判,你做乜嘢根本冇分別
呢啲時候中央政策組有國安朋友嘅劉國父就唔會講任何嘢

黃世澤叫人影香港獨立黨大頭搞到人哋返香港被捕單嘢呢啲賤種k.o.l. 全部都扮睇唔到
轉咗邊仲可以點講
樓上班傻仔仲死撐轉做污點證人諗住破壞控方檢控

我就算當真,你估香港法庭重玩程序公義你做惡意正行其他人會冇事???

布爾什維克書記控制嘅共產法庭根本連控方當時都未寫好話你有就有罪唔需要證據唔需要審判

難聽啲講就算你唔做控方證人話要煮死你就煮死你,唔通同你講證據咩
其實佢個愁愁地嘅樣 望耐咗有啲似比卡超
如果獨立思考係出自黃世澤口中
班友又會信
所以都係果句 搣唔甩拜偶像依舖癮
次次都會失敗
佢偶像叫人食屎佢班戇鳩冇腦fans都會話係好嘢

其實返撚樣同1960年嗰班紅衛兵根本冇分別
吊你老母喇區諾軒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞