區諾軒本來好地地喺日本讀緊博士,走返嚟香港畀人拉,而家做埋污點證人係咪戇撚鳩

338 回覆
1852 Like 47 Dislike

本來好地地唔返嚟冇事,又要吹捧到自己公民抗爭英雄咁寧願返嚟坐都唔會選擇流亡海外,結果返嚟變咗做控方污點證人

明明逃出生天,仲要仆街咁仆返嚟香港做污點證人踩多其他人幾腳,其他人都叫做喺香港冇得走;喺日本坐飛機返嚟坐監做污點證人真係聽都未聽過,邊有得話無辜

區諾軒一係重度弱智一係投撚咗共,唔使講
香港幾撚多手足想走都冇得走?
幾撚多人第一日就畀人無端端凌晨四點上門拘捕還押幾年都未上庭?

你條撚樣有機會去到日本仲要扮英雄話我寧願返嚟坐都唔流亡結果轉個頭就轉埋污點證人????

屌你老母臭閪
白鴿黨啲人係咁上下質素架啦
可憐之人必有其可恨之處
想人生精彩啲啫
坦白講一走了之我絕對尊重,我唔認為有任何人要為個布爾什維克黨書記控制嘅所謂法庭坐監

真係要返嚟坐,面對歷史我亦都尊重

但係話要返嚟坐監,轉頭做埋污點證人搞鳩其他人係乜撚嘢玩法
識佢真人
佢無諗過會拉35+
所以想光明正大做完社會服務再走

點知
點解做25仔?
信佢返嚟時真心on9唔知會拉呢條,但點解要做二五
都冇其他
性格軟弱
天真嬌

失撚望
咁佢都幾戇鳩
拍得住over my dead body
識佢真人信佢為人
姑且睇吓佢出庭會講咩

加埋之前阿布泰「懷疑」變節做控方證人,我反而覺得佢哋有啲部署

加埋林景楠呢句:「大家在案件開審的時候,去了解一下我的證人口供」。」

我願意等多陣先下判斷
唔使洗白啦

你又唔見其他人轉做篤灰證人?
個部署就係篤灰博減刑囉
禁多幻想
其實做25
要點樣o既"court度點講"
大家係會接受同贊同?
係咪冇人課金,洗曬D錢
佢哋係真係做惡意證人我就信佢哋啦
我都覺得好抵屌
不過你仲賤 係鍵盤面前屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞