區諾軒本來好地地喺日本讀緊博士,走返嚟香港畀人拉,而家做埋污點證人係咪戇撚鳩

338 回覆
1852 Like 47 Dislike
黃世澤呢啲咁低質戇鳩嘅藍絲評論都幾多黃絲吹捧,你就知道呢班友係想食精神鴉片多過真係改變
omdb成撚日扮哂blue blood
佢都好慘
而家落差咁大
咁就一世
識佢真人
佢無諗過做25仔

點知
知途識返
係就返黎坐啦柒頭
轉個撚頭就篤灰自保
正狗閪屌你全家唔撚係男人
呢 D 叫有承擔。
上面真係好撚多蠢人
其實應該大屌佢但總覺得成件事太on9太可笑
係中共面前可以有咩部署
所以呢單嘢我真係偏向相信區諾軒極度天真+重度弱智
佢角色係主辦單位,唔係單純參選

之後畀有心人嚇下佢會同戴耀庭一樣重判自然鳩縮
睇佢份人個性格真係唔似投共,個人柒下柒下咁,嗰陣時上水19年梁金金同其他人講粗口屌鳩差佬佢仲喺度傻笑
佢真係on9 黎
樓上已經有傻仔講點知真係拉35+

時事台大把正常人分析過35+ 係中共重點攻擊對象,但當時比傻仔狂屈係鬼

更大的問題係區諾軒曾成功走到但竟然主動送上門
現在的兩難題
隊死隊友自保/坐到爛seafood係自己一手造成
根本點解何桂藍嗰啲會咁堅決,就係佢哋一早知道呢單嘢係未判先審冇任何法律程序公義可言

佢立場新聞嘅時候有啲嘢我都唔buy,但係佢呢份堅持同骨氣我一世都做唔到所以我點都會尊重佢

我一早都覺得35+好撚柒戇鳩,我到而家都反對搞呢啲戇鳩嘢,因為我一早都知道體制內抗真係冇撚用

但係今時今日佢對比共產黨迫害我點都會企喺佢哋嗰邊
嗰陣時我哋講到明會出事唔好搞仲畀人話我哋係鬼

嗰陣時好心出聲當我哋係鬼,話我哋拖後腿

而家出咗事都係話我哋係鬼,根本玩撚曬
話說爛牙狗黃世澤點解可以咁撚得閒,我開鋪真係追逐我每個留言負評
5毛PR帶風向分化手足
核爆都唔割
支持手足決定
班友仲話你叻你又唔做
成條電子唐人街都係判斷力最屎的人上位
香港主流盲意就係興支持垃圾

真係上水咪又比班傻人屈係鬼同埋送頭比共產黨
"唔通咩都唔做咩"
講完依d 說話跟住就一堆人互含
無視現實
到依家出事就話你事後孔明
最無恥就係依班黃絲
講個事實出嚟叫大家冷靜少少再做決定就會話你熱狗拖後隊

之後衰撚咗就話你班熱狗馬後炮

痴撚線,永遠打稻草人最撚叻
聽邊個講架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞