區諾軒本來好地地喺日本讀緊博士,走返嚟香港畀人拉,而家做埋污點證人係咪戇撚鳩

338 回覆
1852 Like 47 Dislike
我都好憎泛民 唔想幫區搵藉口
但有咩理由咁on9 專登返香港比人拉加篤灰
有啲人本身真係戇鳩鳩覺得自己返嚟會冇嘢

唔好低估戇鳩仔嘅力量

黃世澤咁撚戇鳩都有三十幾萬黃絲支持,唔好睇到個世界咁正常
黃絲又嚟睇定啲屌你錯就認啦,死撐做乜
唔好睇咁多電影啦,呢個世界無公義架
請問而家又點呢
請問而家想點呢?
Cctoy lo
咁我想問而家佢指控成個計劃係戴耀廷佢哋由一餐飯局開始搞唔係二五仔係做乜撚嘢??

如果出庭作證代表控方講嘅嘢同控方私底下溝通唔同,會列為惡意證人;分分鐘死多兩錢重,你可唔可以解釋下區諾軒做控方證人點解唔幫到成件事???
我無知,請你解釋下而家區諾軒做緊啲乜嘢
其他人無屋企人??
你仲係唔明

佢如果講嘅係假即係虛假陳述做惡意證人會好大鑊

佢照講事實出嚟即係變相做二五仔

咁一係出賣隊友,一係認罪再做埋虛假陳述坐多幾年
黃世柒點睇呢條友
假如控方上聽問佢47人有冇策劃35+?佢哋嘅目的係乜嘢?區諾軒一答佢哋就會仆街,雖然唔搭都係仆街

但係區諾軒冇拒絕回答嘅權利只要成為控方證人,如果話唔知道唔記得唔清楚又會違反佢認罪嘅邏輯所以佢死撚緊
睇你都係支持lunch哥嗰種柒頭
總要有 d on9 仔去證明堅持既人珍貴
坐完幾年係香港可以正常生活?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞