區諾軒本來好地地喺日本讀緊博士,走返嚟香港畀人拉,而家做埋污點證人係咪戇撚鳩

338 回覆
1852 Like 47 Dislike
天琦:jm9
重點係你見暫時無被告係屌佢人

你落左賭注先講啦,賭 J 又好賭命又好,起碼有注先證明你係真心相信
黎字英本來好地地去台灣
https://youtu.be/ielwSiK7dg4

樓主似乎混淆咗

污點証人
控方証人
共產黨人見到香港的所謂爭取民主的第一梯隊馬餾行為咁怪異,半夜都會笑醒。
區諾軒根本係鬼
1) 遲唔返,早唔返.係47人開審先返(2023年1月返)
2)一返來,一拉就即轉污點證人.
(好似污點證人要一定程序,睇佢給既證據先可做污點證人.)
3)一做污點證人,就勸其他人認罪
(中共傳統老屈模式=>電視認罪)
單案審得越耐,越受外國壓力,如全部認罪,
中共就大大聲話班人,自己都認叛國罪.
重點係認唔認應該自己決定,
要認晨早認左,要你出聲.

拉既時間巧合, 做既野完全係中共想見既野.
合理解釋佢係中共二五.
唔好忘記當年鄭狗泰都係扮到好反共.
仲有好似污點證人會獨立監禁,生活成點你九知
唔好玩啦
返黎做鬼坐最高刑罰

你要笑就笑35+所以人
所以人都留港等拉
算啦, 港共暴政治下, 真正返黎的原因
旁觀者係唔會知
你up乜
我講緊現實發生緊嘅事
賭乜Q注呀
可以點屌 上微薄屌

重點係你賭又唔敢賭,重覆又重覆講到有暖心原因

套用你果句,重點係你見暫時無被告係撐佢 信仰撚
你幾時先肯面對無任何被告撐佢呢個現實
但有其他人已經俾人屌咗,例如趙
其他被告雖然唔同意佢嘅選擇,但都無屌佢
區諾軒而家成個計劃背曬出嚟點睇?

有啲未畀人拉嘅名都提出嚟你又點睇?

今日啞撚咗?
燃狗小菜
區諾軒話驚自己背漏
你話戴教授想其他人篤佢自己, 而家你男神 35+ 以外既人都爆埋

幫你講定先
重點係你見暫時無被告係屌佢
其實AI繪圖無大家諗到咁神
https://lih.kg/3178359

原來條友係燒氏派燈神
獨媒早幾日仲幫區狗出左篇點唱既報道
話無野重要得過早日放學
點知轉個頭連獨媒都篤埋
對區狗黎講只係 “事實陳述”

一開始條撚狗咁有信心又唔敢賭 J
真係潛水怕屈機
嗰班19年政治小清新係咁

屈人厚顏無恥屌返人轉頭完全覺得冇問題

佢喺2013年已經拖垮咗免費電視牌運動
2014年先唔信佢都on9
佢仲n多件盟友
區樂軒話事實陳述唔算出賣
知唔知區係庭上供出的圈外人不少無案在身
現在好可能會告埋呢班人

區樂軒仲話怕背漏
篤死戴教授洗鬼背,以國安法門檻現在已經可以要戴教授坐一世
條打靶仔係怕背漏人名
區樂軒條撚樣現在開的人名唔少係傳媒,圈外人
正常情況燒唔到埋去

區樂軒投敵最大的傷害係呢條友唔同黃世柒,黃世柒係幫飯民周圍屈人的打手, 因為呢條友太顛亂咬所以從來接觸唔到飯民核心

但區係黃營一直係中間人, 由老飯民去到學生組織去到素人本土都傾到下
怕而沉默,唔緊要,唔係人人有勇氣長期同政權鬥爭,自已都做唔到的野唔會強要人做
但最起碼唔出賣人
重點係你見暫時無被告係屌佢
?.?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞