區諾軒本來好地地喺日本讀緊博士,走返嚟香港畀人拉,而家做埋污點證人係咪戇撚鳩

338 回覆
1852 Like 47 Dislike
咁有冇呀 有你咪講囉

獨媒早幾日仲幫區狗出左篇點唱既報道
話無野重要得過早日放學
點知轉個頭連獨媒都篤埋
對區狗黎講只係 “事實陳述”

全世界唔出聲比男神減刑
返嚟自首又要怕坐監篤人灰
個腦諗緊乜
100 個棺材原來係咁解
咁即係暫時無被告屌佢啦
叫你講名結果一個名都up唔出
無料學咩人駁
仆你個街
係都拖全世界落水
用無人屌佢黎證明佢冇做錯
點解可以禁on9
我已經認同你晒啦 100 副棺材救歐歐
J 又唔敢賭就知佢幾有信心
戴教授想其他人篤佢自己
因為單案係針對佢

話唔定份供詞係針對戴
你見案中其他被告無一個屌區
因為有其他人係被被告屌

你睇波,如果場波有問題,第一個出聲一定係球員唔係觀眾咁嘅道理

咁係見到個分別
特別係有案情要等睇供詞
暫時睇晒份供詞的確係咁

copy番其他人回覆寫得比較清晰

控方著眼點就係係咪無差別否決《財政預算案》
區諾軒會答運用《基本法》權利,否決《預算案》,或憲制決力
重點係呢班人無屌撚狗男神區區

區作供時提及各區協調會議的參加者:
港島:區諾軒、戴耀廷、許智峯、鄭達鴻、徐子見、羅冠聰、司馬文、羅健熙、梁晃維、楊雪盈、袁嘉蔚、彭卓棋、羅冠聰

九龍西:區諾軒、戴耀廷、張崑陽、劉小麗、林建文、何啟明、劉偉聰、岑子杰、馮達浚、黃碧雲及毛孟靜,另不清楚趙家賢有否出席。

新界東:區諾軒、戴耀廷、趙家賢、鍾錦麟、程張迎、羅庭德、羅庭輝、盧藝賢、呂智恆、劉頴匡、柯耀林,鄒家成、何桂藍、林卓廷、梁國雄、范國威、陳志全、楊岳橋、李芝融,另林景楠沒有出席兩次會議。

https://thewitnesshk.com/47%E4%BA%BA%E6%A1%88-%E5%8D%80%E8%AB%BE%E8%BB%92-%E9%84%92%E5%AE%B6%E6%88%90%E6%8F%90%E5%90%A6%E6%B1%BA%E9%A0%90%E7%AE%97%E6%A1%88%E5%AD%97%E5%8F%A5%E7%94%A8%E6%9B%B4%E7%A2%BA%E5%AE%9A%E5%AD%97/
區供稱,鄒家成曾在新東會議上質問戴,為何字句中要用「積極」字眼而不用「會」,及後引發激烈討論。區在法官李運騰詢問下,指「會」字「係較為確定」。法官陳慶偉則問,鄒當時是否想有一個較肯定使用否決權的說法,區稱「係有呢個含義」。

你睇邊份供詞阿?賤種
你同區係庇護工場識架?
事實根據睇唔睇到阿?
重點係你見暫時無被告係屌佢

以佢 LOGIC, 鄒家成無屌區諾軒, 所以歐歐係無問題
點解一定要係被告先屌得條二五仔
上水未?
因為條友 on99 柒又唔認
會唔會係你自己乜鳩都唔知呢
ching 又柒又 on9 正常人點會覺得 25 仔會講人話
用開不推文都忍唔住推雨
睇佢啲回應真係覺得佢iq有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞