(AV女優Event遊記)新年流流,今次見咗十個女優。

506 回覆
875 Like 28 Dislike
因為我本身呢次1月去橋本,就係喺呢間鋪搞,所以我先發現呢間鋪啲event要預約
同埋揀呢個

Thanks 東寶巴

要booking 咁要諗諗。。。驚到時去唔到就比人black list

大阪少event過東京好多
東寶巴好勁

有無巴打參與過大橋未久既event
呢個小弟唯一女神
幾時又出發
冇咁快啦起碼幾個月後
以前我都去過,係幾正
黎緊會去日本
但睇而家D event須知
合照、簽名禁止接觸
但睇你D相又唔係
睇女優同主辦方嘅安排有啲冇咁緊張,但始終疫情原因,有時佢地唔想有呢啲身體接觸都可以理解

有啲女優同片商都驚死㗎
而家是咪普遍都接受外國人參加?
基本上都冇話唔俾,但唔好expect佢地會識英文
我之前去嗰次
佢啲動作+指示都易明
雖然聽唔明
有時語言不通都冇辦法
通常排隊時觀察下人地點做,跟住大約咁做唔做古怪嘢都無問題的
AV女優未去過,
之前去排IDOL/明星寫真簽名會個D都係咁

講嘢就..... 講到幾多得幾多
日本仔既打燈本身都係出名勁, 以前冇後期執就係靠打燈, 你地佢地啲寫真係都特別影得靚, 其中一個原因就係打燈好
做咩個個reply 都有人負評?
新東寶巴得罪咗邊個?
慣咗喺成人台AV po都係咁,佢仲勤力過我
毒撚真係恐怖
如果係去八掛EVENT
D POST 可能負到被HIDE
終於追晒post

一如以往咁樣支持樓主,寫得真係好好,除咗正題之外仲有好多飲飲食食去其他地方玩嘅sidetrack,令人睇到非常有投入感 真係好似身歷其境咁樣

一開頭見到樓主講開話會見橋本,好有衝動咁追落去…可惜

希望你下次可以見到,然後再出文畀我哋羨慕下啦

另外恭喜miru認得你
搭單想問有無 SOD LAND 心得

係咪同類野黎講,對新手可以有明碼實價唔駛驚比人劏既安心感
我未去過但SOD Land飲酒吹水為主,唔識日文嘅話其實好冇癮
咁 唔識日文嘅 話體驗D乜野好
由碟鋪event開始慢慢體驗下會好啲
我鐘意東寶影啲女優相好real
社交平台嘅相全部都P到傻左
浅草ロック座個類野你有無去睇過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞