(AV女優Event遊記)新年流流,今次見咗十個女優。

506 回覆
875 Like 28 Dislike
高汁po留名支持
留名支持
好奇一問, ching 到現場有無生理反應? 或者同佢地合照時有無反應??
我好多年前都見過一個J開既AV女優, 真係見到就已經扯左
因為本來係要去新有菜喺大阪嘅event,後來個event取消咗,機票又一早買咗,於是就喺東京留到最後一晚先坐通宵巴士落去
強帖留名
疫情前都試過好似樓主咁一個人去秋葉原D AV舖打躉,
睇到樓主個post燃起咗我想去一次大槻嘅event
多謝支持其實執得企企理理就冇咩事架啦,不過每個屋企接受程度唔同,我屋企人喺呢方面接受程度比較高

其實女優改咗名,唔理係因為咩原因都好,基本上都可以當佢係新人出道咁看待,舊公司嘅佢已經係「引退」咗,請大家由而家呢一刻開始淨係關注新公司嘅呢個我,某程度上咁樣做都係對新事務所嘅尊重

係就係有啲自欺欺人,不過佢地話唔提咪唔提囉無謂搞串個party
以前有試過喺碟鋪放返出去,諗住收返¥100隻去食杯雪糕都好,但日本法例規定呢啲二手交易行為要有地址證明所以遊客搞唔到
我又冇試過有反應,聽啲有去過呢啲event嘅朋友講返,都唔多有人有呢個情況;不過各人體質唔同可能一見到真人嗰下真係好興奮,充血都好正常

又或者只係因為我未見到一個喺event都玩得好癲嘅女優
樓主有冇諗過搵伴一齊去?
崩壞
高汁post
暫時都冇呢個打算
又真係幾似
同埋佢出蚊香/經理人公司搞既多人EVENT例牌拍住涼森、八掛同野野浦
拍埋佢地睇落更加大份
唔一定係女,男呢
羽田D配套好似無心接待外國遊客咁
shower room又停
平和島shuttle又停
涼森冇良心
可愛版
師兄做乜咁講
唔記得左樓主
香澄遙 係我既世一,佢個無奈樣真係丁左幾十次
好好睇..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞