(AV女優Event遊記)新年流流,今次見咗十個女優。

506 回覆
875 Like 28 Dislike
冇跟開,其實樓主有冇屌過AV女優?
東寶好尊重AV女優的
有D 封殺FEEL
定係無美顏, 無化妝
BTW 呢個真係好似無乜留意
返去搵黎睇下

可惜你冇去到石原希望個event ,我都幾鍾意佢,同埋要平反下先,張相好怪呀
我好持平呢張相佢自己po喺Twitter嘅
留名
我成個部門得一個阿嬋
一請睇片叫雞 佢地興奮到閪
好正呀
可唔可以自己帶埋即影即有影佢,再叫佢簽埋名?
樓主好正
基本上只限用相機/手機影有啲staff都會俾你用即影即有影,但影嘅張數同時間會少啲所以我未試過

拎即影即有俾佢簽嘅話,如果係即場影嘅多數都冇問題,主要都係睇個女優肯唔肯
正喎
其實有冇啲event係再少布啲甚至唔著比你影?
係啲片商唔搞定法例唔比搞?
同埋樓主有冇去過藤森里穗 event , 睇片真係好完美,唔知真人係點
聽講有啲尺度再大啲但唔會喺呢啲碟鋪度搞
呢個冇去過
雖然AV女優響戲入面係人盡可夫,中出顏射咩都得,但呢啲只係“演戲”,鏡頭下面佢哋都係一個普通女仔。

打個比喻,歌手唱歌好聽,但新碟簽名會你俾隻碟個歌星簽完唔會叫個歌星私人唱幾首歌俾你聽㗎嘛?
新東寶巴
LM
感謝分享,好好睇,好似跟住你去玩咁!
想請教樓主 呢啲活動就咁攞部iPhone 去影會唔會唔係咁好 無玩開相機
冇問題,好多人都係拎部電話出嚟影

不過有好少部份嘅event要求一定要相機但真係好少好少一年都唔知有冇5個
Thx
https://www.av-event.jp/event/27655/

東寶大哥可唔可以幫手睇睇呢個event係咪到時買碟都ok?

佢話到時有即影即有相賣,係join左先參加到定join唔到都可以買?
首先呢間鋪比較特別,要電話/電郵留位

你用Google translate用日文同佢講喺外國嚟,想去參加呢個event,留個名俾佢先不過預約完去唔到嘅話,都記得同佢地講聲要取消

https://trendkansai.jp/contact/

預約OK咗就到時買碟都得㗎喇最緊要留咗位先

買即影即有要喺現場,參加到個event先有得買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞