(AV女優Event遊記)新年流流,今次見咗十個女優。

506 回覆
875 Like 28 Dislike
壽司賣相一般
小小豬
今次無葵司?
樓主是好人
用自己荷包救濟可愛的女孩子們
1000台幣可以食波餅,玩成5-6分鐘,比個女優玩到扯旗,佢仲摸下面問我 呢度好硬係咪扯左

摸巨龍
東寶巴郁都唔郁
勁正氣
好特別嘅經驗,支持佢
唔知森澤佳奈川古織有冇搞fan meeting呢
樓主係清泉
全部post都好正
唔該巴打仲有其他網可以買?
見佢好似有學法文
之後再去可以練定一兩句
有啲可能要當地碟舖限定,同埋通常會跟個陣嘅宣傳期間限定,過咗就買唔到
邊個女優
呢d真係可一不可再,係日本好難公開咁樣玩
自從幾年前有單嘢係女優指控經理人公司強逼佢拍片同政府又做野拉過人野外拍片
之後已經乜都唔敢玩唔敢拍
上年重立條新例更加乜都唔敢做
今日去左佢兩場 好好玩
靚到呢,完全唔洗P圖
呢點真係加分!
好少可會有女優咁有心去翻譯覆外國人fans
仲要真係廣東話口話 而唔係書面語
bookmark咗 會睇下佢啲片!
頂好羨慕
我極鍾意天海
雖然佢而家啲片都有啲肥
但我真係鍾意咗佢好耐 見證住佢一直以來嘅變化
真係得台灣先玩到咁癲,我去過澳門幾場event都冇咁玩過。個女優唔出名唔記得叫乜,不過好大波,應該有J or K,個素人導演仲好熱心揸機幫我影相記錄全過程。唯一遺憾係第一日因為玩到太出格,唔知邊個傻hi檢舉,個攤位比大會警告,第二日就冇得咁玩
佢大波少少就真係完美
蘭西都有人會J
繼續po埋遊記嘅最後少少內容,大家對AV event有咩想問,又或者對現時嘅日本AV業界有咩想知,都歡迎發問

當然更歡迎大家入嚟成人台AV po一齊吹水
19/1,今日冇event去,時間上鬆動啲,可以去遠少少嘅地方都得,於是就決定去個大啲嘅動物園行下,叫做多摩動物公園。

搭火車去一個叫高幡不動嘅地方,再轉一條專線火車就去到多摩動物公園相比起尋日去嘅井之頭自然文化園,呢一個動物園就大型好多

獅子老虎長頸鹿大笨象要乜都有,但因為個動物園係挨住個山嚟起,所以有好大段路都係長命斜嚟 園區入面都有穿梭小型巴士,帶住小朋友或者老人家去嘅話都可以因應情況去乘坐

(甚至連雪豹都有)
最大嘅係大笨象嘅園區:

大量嘅長頸鹿:

一場嚟到咁遠又睇下附近有咩其他近近地嘅景點,順便去埋附近嘅高幡不動尊金剛寺:

行到腳都跛埋就提早返酒店休息去旅行唔應該搞到自己咁辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞