森美又趕走人? Marco將會離開早霸王

646 回覆
29 Like 157 Dislike
佢去到咪又係做佢下靶位坐森美隔離都係負責畀佢屌咋嘛😂
傑西瓜個期真係最黑暗,完全唔會聽
有框架比佢已經好好 佢後尾自己講 反而極長氣

我早幾年返聽魔星嶺都係用個聽舊野既心態,想聽下當年點講d 神秘野
但頂佢成集都係兜圈無重點,懶係野咁就無再聽
麻利都係啦,比do姐鬧住問佢識唔識報,之後搶返黎報
不如俾翼sir入去
客席霸王 Marco哥
有麻利後既口水 真係悶到一個點
係會聽到抆,兩個都完全冇準備
巴打分析得好
佢有幾方面係講得唔錯:古董、旅遊、宗教果D
反而鬼故同UFO就唔係咁鍾意聽
佢勝在唔係得個講字,真係屋企做古董、自己去好多冷門旅遊、親身入D冷門宗教做訪問

佢後尾都爆料話只係收商台半份show錢,想頭一個鐘可以講多D自己想講嘅嘢,之後先入主題
有陣時頭半part D八卦嘢仲好聽
所有game森美都要自己贏
Is A反 - 森美永遠都唔會唱先,等自己可以聽多幾次。自己唱衰咗就有得再錄,人哋就唔得。聽結果永遠都會話自己唱得最似自己贏(但有時會發神經俾小儀贏
老人院 - 猛咁窒停其他人話人哋講嘅嘢連唔到個故事要輸,但佢自己都係咁就冇問題。
夾夾甲 - 猛咁窒停其他人話人哋講嘅嘢唔對題要輸,但佢自己都係咁就冇問題。
揭後故 - 人哋出故就猛話人哋啲故事唔合理(雖然Marco真係太離譜),其實佢自己啲故都係好垃圾。
Hit Hot HK - 森美多數唔會答先,要聽下其他人答去估問題pattern。

嗰種霸道又唔好笑又令人討厭,唔知乜嘢節目效果嚟
點解無人話早霸幾時執
最記得
Co爺:joey哥睇住我呀
姑媽:joey哥睇你咩?joey哥睇你唔起呀
我都好鐘意聽艾粒 占奴啲鳩up 好好笑
森美成日懶認真串鳩人 聽到好無引
打去美國威斯康辛州
廣播劇其實好好笑
商台幾時肯出晒十幾年黎啲合集俾人買
話阿祖私生活有問題,真相係點就冇人知啦
吸毒 勸唔掂
唔知會搵邊個頂
唔捨得Co爺
公道講句 冇森美都唔想聽啦
心水清到 叫pr點踩森美好
仲有唔見咗太公 珍珠嗰個珍 同埋牛熊既來源
嗰陣聽真係聽到忍唔住笑出嚟
又話見教宗又盛 吸毒咁串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞