森美又趕走人? Marco將會離開早霸王

646 回覆
29 Like 157 Dislike
阿金先係監製喎
廢蕉先係 佢真係好垃圾
因為醜聞走左好多年喎
阿蕉先岩 sor
唔好真係阿Y 唔想聽條友
呢度好多人屌森美,但事實係聽得嘅都係森美死忠

我以前都好鍾意聽森美,森美一放假,嗰個星期直接放棄去聽
小儀仲差過co爺啦
以前識貨之人睇西瓜買檸檬、樽裝水呢啲俾森美試,覺得好正
Hello 大渣好 我是老高森美
開show part2
公子會佢成日講
佢好唔鍾意人叫佢大哥
不過朝早節目效果要係咁
森美越嚟越似啲廢老咁
坐住個位又鐘意做大佬(enjoy權力嗰啲)
又鐘意教訓人
越嚟越有大陸佬味
廣東話/中文幾正幾好都好
英文唔夠好
講嘢有啲虛偽既感覺
一眼睇得出
感覺有啲核突
可能叫過g既人都會咁
麻甩佬咁
核突
一個影響力咁大既人
要做個好榜樣先至係
小儀都講過
一熄咪森美係完全唔出聲好靜
要整走jacky一早整咗啦
阿奴而家咩職位呀
佢地成日送嘢俾長毛同jacky啦
點會整走佢
佢唔係有後台邊會咁多機會,講嘢又廢,叫做好過余德承咁
係雲海條私怨撚用air time屌鳩個電訊公司cs違反咗廣播條例先cut,自己去google下全部來龍去脈同啲聲明先吠
要禁講64嘅話晴朗同大把節目摺晒啦,雲海條故弄玄虛FF撚以為自己真係乜嘢大人物有國家機密,要勁到俾人針對封殺仲有信嗰班先最柒
係雲海條私怨撚用air time屌鳩個電訊公司cs違反咗廣播條例先cut,自己去google下全部來龍去脈同啲聲明先吠
要禁講64嘅話晴朗同大把節目摺晒啦,雲海條故弄玄虛FF撚以為自己真係乜嘢大人物有國家機密,要勁到俾人針對封殺,仲有信嗰班先最柒
我無話佢講64喎
咁即係事實係cut鳩人內容啦
同埋唔係違反廣播條例喎,係商台同某方面有廣告咋
雲海都無指名道姓講邊間點會違例
屌你老母成節變咗播歌都無通知聲
連基本禮貌都無呀
咁撚仆街嘅做事手法你贊成呀?
唔怪之出咗你呢咁嘅閪人聽眾啦
自己喺度屈鳩人
都未有人提當奴事件就衝出嚟柒
ON9到震
Feel到阿占都唔想真屌佢,聽得出有時阿奴真心怒屌時佢都會轉下話題幫下口
阿占心地好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞