森美又趕走人? Marco將會離開早霸王

646 回覆
29 Like 157 Dislike
唔好啦,佢實九成時間講個女
仲以為已經分左手
艾粒夠9屎
傾咩話題咩環節都好好笑
其實寶寶很苦都可以好悶
不過佢地成日9估亂撞,笑撚死人

所以其實都係人既問題
一齊返好耐啦
唔係既依兩年好左啲嫁啦少左講個女
最撚癲有日聽唔知咩節目帶埋個女入直播室湊住做訪問
即係分開過再一齊?平時都冇留意開佢兩個
聽雲海好舒服
輕輕鬆鬆

可惜收山了
我都記得果次
abi響張枱度爬
co爺個作用其實好正
有佢係度做下把都勁撚搞笑
前排marco睇完世界盃中左招返唔到工
搵左yy頂 條友垃圾到不得了
一味淨係懶串懶搞笑狂駁咀
千其咪撚搵佢頂 真係收得皮

森美呢d老屎忽都係睇人黎屌既
聽過公子會就feel到
佢有時會比火少劉翁窒到無聲出
佢都只係一味阻住人講野既廢老
就係present同當遊戲玩嘅分別。
佢哋可以將讀者來信變成遊戲,扮計分等每個人都要作答去估,增加哈碌位同笑點,聽眾都聽得開心。

相反,森美小儀個至尊歌,小儀好多時候都係讀"朋友個朋友嘅故事",其實都係讀者來信嘅一種啦,但個表達技巧係純present再加森美瘋狂窒住晒,仲要好多時窒到講唔完冇得聽晒成個故事,聽眾悶之餘仲有種討厭感。
寶寶很苦只想聽占奴亂估答案
是但一個講故仔個環節即悶幾倍
上年先復合返
本身兩條友ig同時post玩水相都想收埋唔認既
係口水比do姐迪偉爆佢大獲焗住認左
之後聽佢節目好似係話係Donald介紹佢入商台
歪歪有日猛話自己好似林峰,邊撚度似?
抵佢俾森美屌柒。
嗰日連登有人討論,全部都話唔撚似,但去佢個IG,下面勁撚多鏡粉式留言話好似。個世界真係好撚癲

艾粒喺節目都有暗串佢自己中個頭俾人鬧
一齊返一排啦
Marco 喎 , MAR , CO 喎!!

我聽佢果陣碧咸仲踢緊國家隊
co爺都唔做
最記得早排睇kolor 隔離係co 爺佢地 佢成支whiskey 隊完拎埋黎比我飲左啖
樂隊之友
Co爺好支持本地足球同本地樂隊
係節目除左鄭融之外請樂隊做嘉賓都係上晒電
佢仲要同kolor 佢地咁老友
之後無左co爺真係唔想聽森美日日係到閘住曬
Ching都幾幽默
上兩集寶寶很苦個主角做快餐店
跟住占扮大X樂D阿姐講野, 笑到仆街
同埋佢地次次鳩估都好好笑
有次將韓文歌用中文意思唱, 又係勁好笑
聽佢地玩遊戲已經好開心
相反早霸王D遊戲真係好悶.......
佢撈左廿年都黎仲新人
出面有好路數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞