森美又趕走人? Marco將會離開早霸王

646 回覆
29 Like 157 Dislike
應該會抑鬱症病發
macro商台2哥啦
屌得西瓜勁
朝早Jan個串9森美
Jacky講嘢真係一舊舊 但係比老爺寸嗰陣就好好笑
西瓜阿傑時間最搞笑 走左之後悶到核爆 阿正都唔差 但係少一個人可以同佢同聲同氣
其實不如趁Marco走,成個節目改名重組環節仲好啦。而家啲環節悶到仆街,loop咗勁多年。

以前每三四年就改名重組,早霸王2009到而家做咗14年......

森美係咪回晒塘諗唔到新idea喇?之前話唔再玩Is A反,宣佈下星期有新遊戲。期待咗一星期,點知個改革就係扮random抽遊戲,完全冇新game,屌佢老味
星期四個環節on9到核爆 拎首歌出黎 配個故事 然後個個都唔撚有趣 不知所謂嘅環節
森美:情緒病
is a 反由後期嘅森美變態樂園玩到而家,玩咗廿幾年
KOL嚟講都算幾少views
頭先森美喺節目仲讚佢走咗之後發展得好好
開山始祖又如何?而家有問題就係有問題ga la
689 89年夠登過報啦,咁而家係咪唔反得?
因為佢啲job仲係多到核爆 搵錢唔會少
其實個random抽遊戲
我寧願繼續is a 反
我覺得而家環節穩定咗又唔算悶既,疫情下佢地幾乎日日live,互動同質素上好過再前幾年

係唔好再日日接啲垃圾c9電話
唔好為接而接
條女sell大波
90,00年代邊有呢家咁多網台講野,youtube都未呢家咁興個個仲聽電台
佢涉獵嘅範圍又大, 旅遊,宗教,神秘學,UFO
佢d料唔少係親身去過講返,比如中東d國家,宗教場所儀式等等
個o個年代唔係睇書就要親身去先搵到料
邊似呢家google下左抄右抄就可以開台
佢開頭多job到爆
而家真係冇乜再為意佢
朝頭早得閒聽都係啲老嘢80後,佢地就係要聽森美大哥重複又重複
真係入黎既,做返識貨之人保証好快
嗰個咩同步先係,成part唔知聽左啲咩,我聽你嘅選擇做乜鳩,好有hea時間feel,如果嗰日有題目講就會無左果part,如果嗰日無題目講就玩足半個鐘
依家感覺越嚟越hea,連埋節目主題曲,試過10點2x分先真正開節目
好耐之前串tbb個節目「走過烽火大地」去中東但無入戰亂區域,好中
好似以前咁不定時請啲嘉賓上嚟重好,不過今時今日都冇乜有料之人肯上大氣電波講嘢了
Elsie 條友報得掂天氣未 某程度幾想睇佢俾森美屌到喊
老屎忽恰新人來講,森美算唔算世界級?
https://lih.kg/2816271

駛9我帶風向咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞