森美又趕走人? Marco將會離開早霸王

646 回覆
29 Like 157 Dislike
佢有錢女洗擔心
Jacky廢得嚟但佢冇認屎認屁
對比傑朱真係
口水最大敗筆就係佢
成日講d野又廢又言之無物
而家余德丞仲好過佢
講生肖個兩集乜生肖衰都叫佢小心啲
長毛同jacky 係同一個人
你估個個扮女人都有呢個效果
少爺占真係萬中無一既人才
co爺會窒返森美好正,小儀就只係識發脾氣
有co爺喺度兩個都串下好笑左好多,雖然有時co爺都會柒,不過又柒得幾好笑
第一次聽「呢100通訊站」估唔到係占一個人扮哂幾種聲
根本就係驚得罪電訊公司,咩廣播條例你覺得關事?唔比係airtime 屌尻電訊公司服務差架?咩叫言論自由?所以咪話Donald條柒頭自我審查囉,雲海係全集講64, 晴朗個d 暗串2句,同雲海成集深入講番64件事點同,商台班友扮下黃就叻,彈出彈入就叻
我都係 一直以為把阿伯聲係阿奴扮,直至有次係頭半個鐘阿占用返呢把聲講野先知係佢
其實佢地扮女人、惡攪人地D情節/MV,咁同super一九樣,又唔見你地話super好好笑?呢兩條契弟,扮野係好叻,扮好人仲叻!
最on9係佢仲喺度講日本屌你老味依家香港人有邊度日本未去過呀,仲停留咗喺廿年前

小儀又係,未撚聽過佢去日本以外嘅地方
佢哋世界真係好細
係啦,Donald正仆街
應該cut淨64,之後俾港共搞到成間商台收皮先有骨氣嘛,冇撚柒用
學吓連登仔啦,FG月入5萬up唔係冇原因架
呢100通訊站個主持係豪子嗰集會好笑好多。
Jacky得誇張反應但係接唔到少爺占啲對答
買定離手嗰期迪偉同阿強成日抽佢水,驚死冇人唔知西瓜係佢女朋友
個劇場笑到痴線
長毛係毫子啊
呢個節目好好笑,可惜無得做落去
好似做左唔係好耐
但係阿婆個角色而家走埋去佢地網台個節目
以前見過森美真人,佢真係唔出聲,個感覺好正經

好多幕前搞笑多嘢講嘅人都似係咁
其實聽呢d鳩野仲好笑
不如你重溫聽多幾集先
永遠懷念…孔慶慇…Marco
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞