[I/A] 遊戲王 duel links(29) k社我屌你老母

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問下 封魔之矢 係咪要按咗戰鬥之後先用到?
我見到我自己

邊度有得重溫,第幾分鐘呀,

去佢YouTube Channel
咩直上遊戲王條片
分鐘左下角
我見到我自己

邊度有得重溫,第幾分鐘呀,

去佢YouTube Channel
咩直上遊戲王條片
分鐘左下角

係喎
直上喎
3粒鐘依然傳1
BTW今次係難打左,我都打好耐
其實用仆街deck係唔會出到王
死條心啦
死條心啦

你用自然上王真係勁
我用連傳2都未上過
打2,3場卡就棄
早知用白龍兩次上王機會俾人斷
之後用惡魔上左好多次傳3之落返去...
死條心啦

你用自然上王真係勁
我用連傳2都未上過
打2,3場卡就棄
用白龍兩次上王機會俾人斷
新卡包送500石我都係抽返黑龍包算
黑龍真係太強 應該行早十包卡既實力 有排玩
死條心啦

你用自然上王真係勁
我用連傳2都未上過
打2,3場卡就棄
用白龍兩次上王機會俾人斷

好運同毅力
我上王果時未有封魔箭
有封魔箭ge自然會易用好多

聽日又一番新氣象
又要諗下用咩deck上王

聽日又一番新氣象

10日前已唸好,係等佢reset

黑龍我用咩DECK打都係輸
連好運贏既機會都會
3張龍穴 又飛龍同不死龍效果
一隻打N隻2400攻怪 仲要有看破 點贏...

聽日又一番新氣象

10日前已唸好,係等佢reset

黑龍我用咩DECK打都係輸
連好運贏既機會都會
3張龍穴 又飛龍同不死龍效果
一隻打N隻2400攻怪 仲要有看破 點贏...

神起手有埋看破set真係唔駛打
不過成日撞到d空怪等到battle step先想開紅眼復活嘅人﹐一張封魔箭直接秒左佢
今季都係算數,不停傳123來回
今季都係算數,不停傳123來回

i know that feel bro.
我打馬生打左成千石
仲未齊sr
都唔知好嬲定好笑
我打馬生打左成千石
仲未齊sr
都唔知好嬲定好笑

真係ATM一樣~每場都最少10石
今次drop rate好過潘多拉好多啦
上個禮拜戰績係0張sr
雖然佢d卡都無咩用
佢老味西ai識唔識用突擊
人地死手我通怪, 唔識用突擊counter
人地場上有流星龍, 龍支, 真紅眼
我場上有張反射甲, ai就召隻1800通怪再突發真紅眼
有無人可分享一副所有角色都通用ge 44rank 弱智ai 專用牌組
有無人可分享一副所有角色都通用ge 44rank 弱智ai 專用牌組

AI用豬突同突擊都係好進取~
明明人地冇後場仲要高攻過人佢都係要發動
我打馬生打左成千石
仲未齊sr
都唔知好嬲定好笑

真係ATM一樣~每場都最少10石

yes
加埋新人手頭上已經3千5,聽日送多500有4千
課2盒應該抽得齊

AI用豬突同突擊都係好進取~
明明人地冇後場仲要高攻過人佢都係要發動

睇住本來可以反勝都輸
點解會有人用仆街蟲條友玩紅龍

都白金4 ga la wo

可能係用牌組平衡?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞