[I/A] 遊戲王 duel links(29) k社我屌你老母

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌你老尾家下又多咗副業火克特召,下季都唔撚知用邊副爬分好,好難連續5場都唔比人克架Wo

Youtube岀咩第二日就冚家都係果啲deck
所以我都放棄白龍deck 用自然
但連輸一陣就跌返落傳1

家下個互克好激烈,無話邊副特別穩 ,比以前食運好多

一大堆人抄dkayed
見到自然落兩張天譴都知咩料

而家好似愈遲打RANK, 又難搞咁

主要月中出咗個超實用既細卡包同城之內活動出咗洞悉,家下pvp場亂到七彩

其實亂係好事 但連贏打rank 就on99

就係因為亂但又要連嬴所以好麻煩

其實真係好亂
一般連輸三場就跌rank
但有時贏輸輸贏輸就會跌, 升跌機制係點?官方有必要講清楚

另外, 贏四五場升rank, 但輸兩三場跌rank又唔公平, 點鼓勵人升rank?

再者, 斷線問題好旨就認真處理, 好多時未入game就直接判輸, 同埋打打下斷線出結算畫面, 一睇就知對面用bug. 你地可能會覺得我止左王先咁諗, 但我真係寧願k社好似之前停帕加索斯活動咁, 暫停rank, 直至修好斷線問題為止.

不過, 有樣野要讚下, 就係唔跌大rank

應該3條閃鑽鎚頭鯊定係換一張閃鑽真紅眼呢

你鍾意啦
換閃卡呢d野都係個人喜好姐

你鍾意啦

2000粒R好難抉擇

你鍾意啦

2000粒R好難抉擇

肯課好快就有,就出新包啦朋友

你鍾意啦

2000粒R好難抉擇

唔課啦
冇洞悉

你鍾意啦

2000粒R好難抉擇

唔課啦
冇洞悉

信我啦,下包一定勁過洞悉

你鍾意啦

2000粒R好難抉擇

唔課啦
冇洞悉

下包又會克返依家勁嘅deck
而家有35xx場, 抽唔抽多盒鳳凰好?
想追多場狗衝

你鍾意啦

2000粒R好難抉擇

唔課啦
冇洞悉

下包又會克返依家勁嘅deck

魔使

冇神鷹玩即刻冇deck用

十五萬 4ur
值唔值呀?

十五萬 4ur
值唔值呀?

以前配out game開闢用
依家特召手段少好撚廢
出多D先換都未遲
屌你老尾家下又多咗副業火克特召,下季都唔撚知用邊副爬分好,好難連續5場都唔比人克架Wo

Youtube岀咩第二日就冚家都係果啲deck
所以我都放棄白龍deck 用自然
但連輸一陣就跌返落傳1

家下個互克好激烈,無話邊副特別穩 ,比以前食運好多

一大堆人抄dkayed

主要月中出咗個超實用既細卡包同城之內活動出咗洞悉,家下pvp場亂到七彩

其實真係好亂

另外, 贏四五場升rank, 但輸兩三場跌rank又唔公平, 點鼓勵人升rank?

再者, 斷線問題好旨就認真處理, 好多時未入game就直接判輸, 同埋打打下斷線出結算畫面, 一睇就知對面用bug. 你地可能會覺得我止左王先咁諗, 但我真係寧願k社好似之前停帕加索斯活動咁, 暫停rank, 直至修好斷線問題為止.

最新諗法,用過去10場記錄計(因為佢show得10場)
黃金勝率高於或等於50%會升,低於40%會跌
白金勝率高於或等於60%會升,低於40%會跌
傳說勝率高於或等於70%會升,低於40%會跌
每次升完或降完,之前既場數不計入勝率,重新累積
另外連輸3場就一定會跌

等各位驗證

一大堆人抄dkayed

其實真係好亂

最新諗法,用過去10場記錄計(因為佢show得10場)
黃金勝率高於或等於50%會升,低於40%會跌
白金勝率高於或等於60%會升,低於40%會跌
傳說勝率高於或等於70%會升,低於40%會跌
每次升完或降完,之前既場數不計入勝率,重新累積
另外連輸3場就一定會跌

等各位驗證

計勝率就夠 唔洗連勝/輸升降
屌你老母升傳2俾臭西掉牌斷
我屌你老母啊
灰左, 傳3輸到落傳1....
對親紅眼多數輸, 成日後場看破又靈魂咁, 點打呀

我升返傳2 升傳3戰輸黑龍就停了
好攰下下5連勝
屌青銅都有啲三星龜頭
屌青銅都有啲三星龜頭

鳩白都玩遊戲王
一召出黎就斷線

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞