[I/A] 遊戲王 duel links(29) k社我屌你老母

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

過早的歸還
陷阱類型:通常
效果:①:把1張手卡除外,以除外的1只自己怪獸為對象才能發動。那隻怪獸裡側守備表示特殊召喚。

有無人可以答到我
呢張卡係未可以先將一隻非特召怪out game再特召去場上?

字面上可以 可以同創世神match 下

但未用過

咁可以入魔神deck

愚葬,然後不停出帝
依家都可以玩蛙帝,魔帝同闇帝,最廢

然後出霞之谷同正義盟軍...
創世神有啲興趣,雖然都係廢卡一張

k社應該特登只係放蛙岀來

玩過實卡既知佢既重要性所以會抽下

未玩過/有情意結既見新包有xyz又會抽

我想佢出長眠谷

出偵察兵實際啲,可能性大啲
又或者出哂啲勁卡先出佢

出番兵都唔錯
不過2000防
應該都係要ff多幾個包先出ge UR

番兵1900 偵查者先2000

真卡玩太多次記左入腦

守墓愛好者

番兵配死菌

又係一d咸豐年代既combo

我以前用亞米巴變形蟲配死箱
都十幾年前ge事

過早的歸還
效果:①:把1張手卡除外,以除外的1只自己怪獸為對象才能發動。那隻怪獸裡側守備表示特殊召喚。

有無人可以答到我
呢張卡係未可以先將一隻非特召怪out game再特召去場上?

但未用過

本身有怪係out game區就得,冇就發動唔到

過早的歸還

有無人可以答到我

但未用過

本身有怪係out game區就得,冇就發動唔到

THANKS
睇下到時有無新野玩
我見到我自己

我見到我自己

你出針魚果下佢D反應
我見到我自己

你出針魚果下佢D反應

我副deck打蟲同卡通都贏多輸少依家
但打其他又輸返 上過幾次傳3都落返sosad
我見到我自己

你出針魚果下佢D反應

屌佢,玩蟲玩到咁撚興奮,最後針魚果下搞笑
我見到我自己

你出針魚果下佢D反應

次次聽佢講:「太神啦」
心諗你做乜鳩
我見到我自己

邊度有得重溫,第幾分鐘呀,
越打上去越多卡通熔岩蟲
就輸仲要做埋斷線狗
越打上去越多卡通熔岩蟲
就輸仲要做埋斷線狗

所以冇得用死一副打
一見邊類牌出得多就要換副針佢既打
因為成日都會順勢個時連打幾場剋自己既牌
而且連3敗就跌,完全冇得比你回氣
越打上去越多卡通熔岩蟲
就輸仲要做埋斷線狗

所以冇得用死一副打

agger
我輪住用緊3副打rank
自然, 鳯凰神, 鎚鯊
越打上去越多卡通熔岩蟲
就輸仲要做埋斷線狗

所以冇得用死一副打

agger
自然, 鳯凰神, 鎚鯊

我唔想用自然玩
一、個個都係粉碎自然悶到pk
二、課咗咁多居然要用一副主打N R卡,情何以堪
我見到我自己

你出針魚果下佢D反應

次次聽佢講:「太神啦」
心諗你做乜鳩

條垃圾仲未上到王
笑死人
我之前多手賣哂兩張stop defense, 係咪可以重玩
越打上去越多卡通熔岩蟲
就輸仲要做埋斷線狗

所以冇得用死一副打

agger
自然, 鳯凰神, 鎚鯊

雜到冇得再雜
今朝見過既有: 蟲, 水, 鳳凰神, 自然, 黑龍, 納祭, 卡通, 守墓
越打上去越多卡通熔岩蟲
就輸仲要做埋斷線狗

所以冇得用死一副打

agger
自然, 鳯凰神, 鎚鯊

雜到冇得再雜
今朝見過既有: 蟲, 水, 鳳凰神, 自然, 黑龍, 納祭, 卡通, 守墓

納祭同守墓反而我冇乜見
8月3號之後唔洗再遇臭西

想組自然deck, 抽到咁仲差張9衝應唔應該reset?
越打上去越多卡通熔岩蟲
就輸仲要做埋斷線狗

所以冇得用死一副打

agger
自然, 鳯凰神, 鎚鯊

雜到冇得再雜

納祭同守墓反而我冇乜見
8月3號之後唔洗再遇臭西

少年你太年輕了

只係會少左燒血型臭西

至少仲有燒deck型

起碼仲有杏子削牌
而且杏子燒血唔用聖盃同革命一樣得
其實有無得避,好撚戇鳩,W變L仲要拖時間
其實有無得避,好撚戇鳩,W變L仲要拖時間

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞