[I/A] 遊戲王 duel links(29) k社我屌你老母

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
話說打贏7次潘之後會有劇情講佢比馬尼諾控制
等我仲以為有LV50潘打

yes
升鑽面好撚貴
邊到黎咁多粒r 珠
升鑽面好撚貴
邊到黎咁多粒r 珠

我課咗3600包
都係得4000粒R

上巴依家用咩deck刷40?
我用上面巴打講嘅迷宮壁+黑龍融合好易輸

https://www.youtube.com/watch?v=xbJWOdnWA9M&t=392s
呢副幾快同穩

https://www.youtube.com/watch?v=xbJWOdnWA9M&t=392s&t=392s
呢副幾快同穩

林炎慶用呢副
同榮少個副相比
邊副會比較穏?

https://www.youtube.com/watch?v=xbJWOdnWA9M&t=392s&t=392s
呢副幾快同穩

林炎慶用呢副
同榮少個副相比
邊副會比較穏?

未用過第二副
但二副你召怪果時可能會被食

https://www.youtube.com/watch?v=xbJWOdnWA9M&t=392s&t=392s&t=392s
呢副幾快同穩

林炎慶用呢副
同榮少個副相比
邊副會比較穏?

未用過第二副
但二副你召怪果時可能會被食

明白
thx
抽剩10包凰包
未有鳩沖 因為我抽曬ur 佢自動reaet左
抽剩10包凰包

我就抽曬sr 一張ur都唔俾我
抽剩10包凰包

我就抽曬sr 一張ur都唔俾我

我要抽多80包先有第一張鳩沖
$23 想昆人買果個卡塾 ,食屎啦k 社 之前8$買到三包,然後俾多$15又三包加sr , 我等下次優惠唔好

做咩要比錢垃圾公司賺
$23 想昆人買果個卡塾 ,食屎啦k 社 之前8$買到三包,然後俾多$15又三包加sr , 我等下次優惠唔好

做咩要比錢垃圾公司賺

我同意,佢再唔快D出多D新卡點課呀?
悶到開game都唔想開
活動On9,想課金但比超城之內搞到無哂意欲
都唔知幾時先出新卡包

新卡包都廢事抽
悶到開game都唔想開
活動On9,想課金但比超城之內搞到無哂意欲
都唔知幾時先出新卡包

新卡包都廢事抽

依家除左城之內 洞悉or龍穴
其他活動既卡都無話特別想要

尋日有巴打share 呢副deck真係幾好用
打kog都無問題
係怕丟牌流

點解唔係用3看破?

因為我冇

副野玩落手制唔太重要,可以試用橫衝直撞試下,另外有巴打建議落冥王龍 但我乜都冇試唔到

之前打過條友用抽上級怪技能
跟住蓋咗2 3張魔力抽取
佢一count到我張魔法卡失效就即刻特召
跟住仲可以扣血

我好撚黑,成日抽晒魔法卡同幻龍海馬人係手
傳2了 5場有兩場打仆街DECK
一場係臭西掉牌 一場係卡通 我屌曬你地老母
放置play
down左psp模擬器玩tf6
仲可以用係咁開包

終於上白金 比城之內搞到無咩心機玩
岩岩呢場打維納斯
起手又係
1. 維納斯x1
2. 馬骨x2
3. 突擊x2
4. 紅蓬騎士x1

好彩夠運 唔係呢啲deck無可能贏到

8連勝俾黑龍斷
我都有看破 我都估到佢後面係看破
我一出海馬人就看破我 唉 召大怪唔夠快真係玩死
如果我先攻我就贏
8連勝俾黑龍斷
如果我先攻我就贏

加油呀飲巴 唔好灰心
洞悉刷唔夠已經冇咩心思玩
8連勝俾黑龍斷
如果我先攻我就贏

落怪物門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞