[I/A] 遊戲王 duel links(29) k社我屌你老母

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

朋友sebd比我,岩岩開局,痴撚線

翻版卡佬

神抽

抵輸
屌原來佢有張番茄 贏左4場40lv仲以為套deck好穩
有無刷40既deck參考
用死亡反擊好唔穩陣
on9,馬尼諾升到40級送地獄詩人

呢個on9 係讚定真心屌on9

丟牌流實好開心
on9,馬尼諾升到40級送地獄詩人

呢個on9 係讚定真心屌on9

丟牌流實好開心

唔係戰破入墓先有效咩

好啦

朋友sebd比我,岩岩開局,痴撚線

翻版卡佬

神抽

抵輸

我又係,佢draw第2次就齊卡
我想問馬利克用黑暗遊戲佢自己死咗
我冇恩惠之雨
可以點
屌,幾時先肯搞個外掛問題,好撚嬲
我冇恩惠之雨
可以點

用呢張
我冇恩惠之雨
可以點

用呢張

thank you巴打
巴哈套deck 超穩 ,起手有求其一張加300防就可以等完場

不得了
巴哈套deck 超穩 ,起手有求其一張加300防就可以等完場

岩岩試完真係超穩
冇轉攻防張卡既我諗可以
炸完佢後場用控制器換佢隻高攻怪黎破萬攻

岩岩試完真係超穩
冇轉攻防張卡既我諗可以

求share

E HERO

E HERO

萬丈目搗亂戰隊

岩岩試完真係超穩
冇轉攻防張卡既我諗可以

頭先玩完 ,有7000分因為本身無聯合果d刷分卡,唯有靠食人魚加oz之主 第1次玩無放到回血卡差d死 好彩我真紅眼濾得快

真係好穩

岩岩試完真係超穩
冇轉攻防張卡既我諗可以

求share

【心得】40LV闇馬利克8000牌組分享 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29618&snA=11166

岩岩試完真係超穩
冇轉攻防張卡既我諗可以

求share

【心得】40LV闇馬利克8000牌組分享 https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29618&snA=11166

成功例子

Po定先 真。空城
聽日應該用得著

35巴 無一族之規有無其他代替

同問

我重慘

無蘋果,聯合,SR 魔法卡果張,可以點攪?

Po定先 真。空城
聽日應該用得著

35巴 無一族之規有無其他代替

同問

我重慘

無蘋果,聯合,SR 魔法卡果張,可以點攪?

一決生死穩定刷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞