[I/A] 遊戲王 duel links(29) k社我屌你老母

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
兩條垃圾
kol
d ex珠你地換邊張多?
之前打勁耐先出一次10ex
依家一次出4ex,但密左好多
【遊戲王 決鬥聯盟】
將於2017/7/28-8/1在香港會議展覽中心
舉辦的香港動漫電玩節(#ACGHK2017)擺設展覽🤗

現場將有多個活動供大家參與,
當中舞台比賽活動更會送出限量版徽章,
活動詳情就先賣個關子明天再公佈囉!

除此之外, 還有以下活動不容錯過!!

★KONAMI舞台活動-「挑機KOL」

週六及週日 14:00,KOL-「慕容」、「笑波子」
將會到KONAMI舞台上接受玩家的挑戰,
到時候還會大派禮物,跟大家玩遊戲。

★即場下載遊戲,送《遊戲王Duel Links》精緻禮品!
★會場限定卡牌拍照區,上戴相片或分享facebook 影片,
送《遊戲王Duel Links》精緻禮品!
★實體卡牌免費教學,即場試玩。

7/28~8/1約定你!

舞台活動將會同時在官方Facebook Yu-Gi-Oh Duel Links直播!

■遊戲免費下載: http://m.onelink.me/b877304a
#DuelLinks #遊戲王 #決鬥聯盟 香港動漫電玩節

笑波子

不了

慕容公子

想像到個場面
一大班毒撚攞住部手機圍住兩個KOL
然後兩條KOL(毒撚)自命清高咁教人砌deck
真係訓左都笑返醒
蟲技應該直接斬啦屌
本身有蟲笛仲唔夠?
求加好友 互送一牌智

386-753-656
【遊戲王 決鬥聯盟】

★會場限定卡牌拍照區,上戴相片或分享facebook 影片,

舞台活動將會同時在官方Facebook Yu-Gi-Oh Duel Links直播!

■遊戲免費下載: http://m.onelink.me/b877304a

笑波子

不了

慕容公子

想像到個場面
真係訓左都笑返醒

果兩條垃圾世界賽最終資格都未必入到
係到依家咁多連登遊戲王

屌你我諗35巴係全港最高排名 第8
你上去教人玩 打俾人睇仲好
蟲技應該直接斬啦屌
本身有蟲笛仲唔夠?

同意 一吹上場 你既怪都變咪蟲屬 唔撚洗玩
可唔可以搵人list晒所有人既ID,我四圍加人加到唔知邊D係巴打邊D係街外人

我提議過可以整條GOOGLE LINK
(有啲似問題果啲)
入面大家自行打自己資料

之後每次新post放上去都只係一條link
不過我唔識整 識既我唔介意整
係4000lp的錯

諗住換炎龍
【遊戲王 決鬥聯盟】

笑波子

不了

慕容公子

想像到個場面
真係訓左都笑返醒

果兩條垃圾世界賽最終資格都未必入到
係到依家咁多連登遊戲王

屌你我諗35巴係全港最高排名 第8
你上去教人玩 打俾人睇仲好

屌,直接pm 35巴去教啦

諗住換炎龍

我諗住換第二張大盾

諗住換炎龍

我諗住換第二張大盾

換黑暗膠體人啦 勁啊

諗住換炎龍

我諗住換第二張大盾

換黑暗膠體人啦 勁啊

啱啱滿3
但5星一張都冇

諗住換炎龍

我諗住換第二張大盾

換黑暗膠體人啦 勁啊

咁易刷唔洗換啦

諗住換炎龍

我諗住換第二張大盾

換黑暗膠體人啦 勁啊

啱啱滿3
但5星一張都冇

一張泥膠都無
我想換果張跑步玩魔神deck
寶石會唔會爆上限嫁?

Cancer到你
柒頭學人玩燒血 估撚到你地點玩啦
針住你黎組deck屌你老母

個睇replay拎5粒石真係好on9
睇黎睇去都係過段
個睇replay拎5粒石真係好on9
睇黎睇去都係過段

已經睇左3日
都好既叫做一個月多3包卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞