[I/A] 遊戲王 duel links(29) k社我屌你老母

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
機械族睇黎玩得過

黎緊兩張sr換反射甲

巴打講緊嘅係機械反射甲?
我有兩張洗唔洗齊3?
新包真係好似唔錯 預計都係8月頭出
真係有黃泉青蛙喎

宜家留左4500石 準備all in

除咗黃泉青蛙仲有咩好用?
新卡包會唔會好似吸血鬼包咁多好卡?
利申:好多卡都唔識

純粹鍾意xyz

黃泉都唔洗抽3啦掛,3張落deck我驚卡
仲有冰結界都好似唔錯,龍族冰帝都還可以
新包真係好似唔錯 預計都係8月頭出
真係有黃泉青蛙喎

宜家留左4500石 準備all in

除咗黃泉青蛙仲有咩好用?
新卡包會唔會好似吸血鬼包咁多好卡?
利申:好多卡都唔識

純粹鍾意xyz

黃泉都唔洗抽3啦掛,3張落deck我驚卡
仲有冰結界都好似唔錯,龍族冰帝都還可以

睇錯,自膠左
唔衝rank了 組仆街deck阻人發達
唔衝rank了 組仆街deck阻人發達

用惡魔打到傳說3 俾仆街deck打返落去
無曬心機 依家玩復仇
creater 又好似幾勁

畢業了
終於唔黑仔
creater 又好似幾勁

法巴指嘅係貝卡斯招技?
機械族睇黎玩得過

黎緊兩張sr換反射甲

我有兩張洗唔洗齊3?

有冇人話我知
黎緊機械反射甲係咪好有用要齊3

youtube出埋片

youtube出埋片

死亡青蛙,以前成日玩
機械族睇黎玩得過

黎緊兩張sr換反射甲

我有兩張洗唔洗齊3?

有冇人話我知

no
玩實卡1200攻減人800攻隻惡魔其實好勁
可惜依家打rank全世界卡通 屌你唔中效果變減自己

實卡好似金字?

減唔到卡通就焗要減自己咁戇鳩
卡通又係仆街deck
我都已經唔再用

依家傳說勁撚多卡通同仆街蟲
打10場 1場黑龍都無

黑龍應該上哂頂

黑龍仲卡喺白金4
幻獸機同溫層倉鼠 [UR]
效果怪獸3星/ ATK: 1100 / DEF: 1600 / 種族: 機械/ 屬性: 風
效果:這張卡反轉時,把2只「幻獸機衍生物」(機械族·風·3星·攻/守0)特殊召喚。這張卡的等級上升自己場上的「幻獸機衍生物」的等級的合計數值。只要自己場上有衍生物存在,這張卡不會被戰鬥以及效果破壞。此外,把1只衍生物解放才能發動。選擇自己墓地1只名字帶有「幻獸機」的怪獸特殊召喚。「幻獸機同溫層倉鼠」的這個效果1回合只能使用1次。

即係佢覆蓋狀態下唔會比怪打死?

效果怪獸3星/ ATK: 1100 / DEF: 1600 / 種族: 機械/ 屬性: 風
效果:這張卡反轉時,把2只「幻獸機衍生物」(機械族·風·3星·攻/守0)特殊召喚。這張卡的等級上升自己場上的「幻獸機衍生物」的等級的合計數值。只要自己場上有衍生物存在,這張卡不會被戰鬥以及效果破壞。此外,把1只衍生物解放才能發動。選擇自己墓地1只名字帶有「幻獸機」的怪獸特殊召喚。「幻獸機同溫層倉鼠」的這個效果1回合只能使用1次。

唔係,戰鬥破壞o係衍生物特召前就確認左

唔係,戰鬥破壞o係衍生物特召前就確認左

oh, thanks
機械族睇黎玩得過

黎緊兩張sr換反射甲

我有兩張洗唔洗齊3?

有冇人話我知

no

thank you
7月31出新包
而8月4先完rank
睇來又腥風血雨
7月31出新包
而8月4先完rank
睇來又腥風血雨

最亂既一季
7月31出新包
而8月4先完rank
睇來又腥風血雨

最亂既一季

你地會唔會好似黑龍包咁all in?
今次啲卡唔識我50 50
過早的歸還
陷阱類型:通常
效果:①:把1張手卡除外,以除外的1只自己怪獸為對象才能發動。那隻怪獸裡側守備表示特殊召喚。

因為係先除外,再特召
所以應該可以除外大怪再特召?
7月31出新包
而8月4先完rank
睇來又腥風血雨

最亂既一季

無石sosad
7月31出新包
而8月4先完rank
睇來又腥風血雨

最亂既一季

卡通佬表示不變應萬變
出乜鳩新卡都唔關我事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞